Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Coș de gunoi Orion cu pedală, 14 l Coș de gunoi Orion cu pedală, 14 l
 Coșul cilindric mai larg de 14 l din oțel inoxidabil are un mecanism cu pedală, care permite deschiderea acestuia fără a fi nevoie de mâini. Trebuie doar să călcați pe el și capacul se ridică. Secțiunea din spate este completată de un ochi pentru a permite mutarea cu ușurință a coșului. Coșul are un recipient din plastic detașabil, ceea ce facilitează manipularea sacului de gunoi și un mâner practic pentru a facilita transportul. Designul modern și curat se va potrivi în orice interior. .
0,0 0
149

Coș de gunoi Orion cu pedală, 14 l

Coș de gunoi Orion cu pedală, 14 l

148,99 lei  inclusiv TVA
Cel mai mic preț din ultimele 30 zile: 148,99 lei
Disponibilitate: În stoc 3 buc
La dumneavoastră: marți 28. 05. 2024
Cumpărând obţineţi 35 Norocei

DescriereCoșul cilindric mai larg de 14 l din oțel inoxidabil are un mecanism cu pedală, care permite deschiderea acestuia fără a fi nevoie de mâini. Trebuie doar să călcați pe el și capacul se ridică. Secțiunea din spate este completată de un ochi pentru a permite mutarea cu ușurință a coșului.

Coșul are un recipient din plastic detașabil, ceea ce facilitează manipularea sacului de gunoi și un mâner practic pentru a facilita transportul. Designul modern și curat se va potrivi în orice interior.

.

Parametri şi specificaţii

Diametru: 31,5 cm
Greutate: 2,46 kg
Înălţime: 35,5 cm
Material: inox + plastic
Volum: 14 l

Codul de catalog:

 128133
Distribuie
orion

Review-uri

Nu există nici o evaluare pentru acest produs

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide