Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Cratiță smălțuită Belis Sofia, cu capac, 4,5 l Cratiță smălțuită Belis Sofia, cu capac, 4,5 l
 Această cratiță, cu capac din sticlă și mânere metalice, este foarte potrivită pentru prepararea de ciorbe, sosuri, paste, cartofi şi alte garnituri. Este o cratiță dintr-o serie de vase cehești de calitate, cu un design atemporal.   Capac din sticlă este prevăzut cu orificiu de degajare a aburului. Cratița este fabricată din tablă cu grosime de 1 - 1,2 mm. În interior este un strat de granit albastru-gri - cel bun tip de smalț. Este un smalț cu un conținut mai mare de cuarț, ceea ce asigură rezistența crescută la deteriorare mecanică. La exterior este smalț albastru și fitinguri din inox. Este potrivit pentru toate tipurile de plite.   Vasele smălțuite sunt sănătoase și igienice. Smalțul protejează alimentele împotriva pătrunderii ionilor metalici dăunători și bacteriile nu se înmulțesc pe suprafața netedă. Este practic. Este ușor de curățat și rezistent la deteriorări mecanice.   Această oală, inclusiv capacul , poate fi folosită în cuptor până la 220 °C.
4,5 11
133

Cratiță smălțuită Belis Sofia, cu capac, 4,5 l

Cratiță smălțuită Belis Sofia, cu capac, 4,5 l

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereAceastă cratiță, cu capac din sticlă și mânere metalice, este foarte potrivită pentru prepararea de ciorbe, sosuri, paste, cartofi şi alte garnituri. Este o cratiță dintr-o serie de vase cehești de calitate, cu un design atemporal.
 
Capac din sticlă este prevăzut cu orificiu de degajare a aburului. Cratița este fabricată din tablă cu grosime de 1 - 1,2 mm. În interior este un strat de granit albastru-gri - cel bun tip de smalț. Este un smalț cu un conținut mai mare de cuarț, ceea ce asigură rezistența crescută la deteriorare mecanică. La exterior este smalț albastru și fitinguri din inox. Este potrivit pentru toate tipurile de plite.
 
Vasele smălțuite sunt sănătoase și igienice. Smalțul protejează alimentele împotriva pătrunderii ionilor metalici dăunători și bacteriile nu se înmulțesc pe suprafața netedă. Este practic. Este ușor de curățat și rezistent la deteriorări mecanice.
 
Această oală, inclusiv capacul , poate fi folosită în cuptor până la 220 °C.

Parametri şi specificaţii

Culoare: albastru
Diametru: 24 cm
Energie electrică: Da
Gaz: Da
Inducţie: Da
Înălţime: 16 cm
Încălzire în cuptor: Da
Maşina de spălat: Da
Material: smalț
Vitroceramică: Da
Volum: 4,5 l

Codul de catalog:

 115679
Distribuie
orion

Review-uri

4,5 (11 review-uri)
100 % clienţii recomandă
1 recenzie

Întrebări

Acest produs are 1 întrebare

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide