Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Cutie pentru 18 ouă LOCKnLOCK Cutie pentru 18 ouă LOCKnLOCK
 Această doze este concepută pentru păstrarea a 18 ouă. Dozele Lock & Lock sunt niște vase sigure și funcționale, fabricate din plastic de calitate, care este durabil și rezistent la temperaturi ridicate. Aceste doze sunt 100% etanșe și asigură astfel prospețimea pe termen lung a alimentelor depozitate, fiind excelente în ceea ce privește păstrarea aromei. Cele 4 cleme mobile blochează capacul și sunt rezistente la uzură. Vasele au un fund exterior special conceput, astfel încât să poată sta în siguranță unul peste altul și să nu alunece. Dozele se pot utiliza în frigider și în cuptorul cu microunde.
4,5 7
52

Cutie pentru 18 ouă LOCKnLOCK

Cutie pentru 18 ouă LOCKnLOCK

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereAceastă doze este concepută pentru păstrarea a 18 ouă. Dozele Lock & Lock sunt niște vase sigure și funcționale, fabricate din plastic de calitate, care este durabil și rezistent la temperaturi ridicate. Aceste doze sunt 100% etanșe și asigură astfel prospețimea pe termen lung a alimentelor depozitate, fiind excelente în ceea ce privește păstrarea aromei.
Cele 4 cleme mobile blochează capacul și sunt rezistente la uzură. Vasele au un fund exterior special conceput, astfel încât să poată sta în siguranță unul peste altul și să nu alunece. Dozele se pot utiliza în frigider și în cuptorul cu microunde.

Parametri şi specificaţii

Adâncime: 18 cm
Culoare: transparent
Cuptor cu microunde: Da
Înălţime: 7,5 cm
Lăţime: 33 cm
Maşina de spălat: Da
Material: Plastic

Codul de catalog:

 126311
Distribuie
locklock

Review-uri

4,5 (7 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide