Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Detector fum Tellur WiFi Smart CR123A Detector fum Tellur WiFi Smart CR123A
 Sporiți senzația de securitate cu senzorul de fum inteligent Tellur WiFi Smart Smoke Sensor. Datorită unui algoritm inteligent de dublă verificare, dispozitivul detectează schimbările de fum și de temperatură și declanșează o alarmă. Atunci când detectează fum, senzorul vă avertizează cu o alarmă sonoră, un indicator luminos și o alertă este trimisă pe smartphone-ul dvs. De asemenea, veți fi avertizat pe smartphone atunci când bateria se epuizează sau când cineva încearcă să deconecteze dispozitivul. Senzorul inteligent funcționează cu o baterie CR123A DC 3V (inclusă) și are un consum redus de energie. Senzorul se integrează perfect în ecosistemul Smart Home și vă permite să îi verificați starea de funcționare și înregistrările istorice prin simpla accesare a aplicației Tellur Smart de pe smartphone. - Detectează fumul și temperatura - Mai multe tipuri de alarme: indicator luminos, alarmă sonoră cu decibeli mari și notificare push - Notificări de baterie descărcată și de manipulare - Compatibil cu aplicația Tellur Smart, perfect integrat în ecosistemul Smart Home - Funcționează cu o baterie de 3 V CR123A DC (inclusă), cu un consum redus de energie Parametri tehnice: alimentare: 1x CR123A DC 3V (inclus) durata de viață a bateriei: până la 3 ani raza de detecție: până la 50 m2 nivel de alarmă: 85 dB la 3 metri notificare push: da notificare de manipulare: da avertizare de baterie descărcată: da înregistrare istoric: da autotestare: da standard WiFi: IEEE 802.11b/g/n rețea WiFi acceptată: 2,4 GHz material carcasă: PC + ABS metoda de instalare: șuruburi sau bandă 3M temperatura de funcționare: -10 °C - +55 °C
5,0 2
276

Detector fum Tellur WiFi Smart CR123A

Detector fum Tellur WiFi Smart CR123A

2 review-uri
275,99 lei  inclusiv TVA
Cel mai mic preț din ultimele 30 zile: 275,99 lei
Disponibilitate: În stoc 2 buc
La dumneavoastră: poimâine
Cumpărând obţineţi 94 Norocei

Descriere

Sporiți senzația de securitate cu senzorul de fum inteligent Tellur WiFi Smart Smoke Sensor.

Datorită unui algoritm inteligent de dublă verificare, dispozitivul detectează schimbările de fum și de temperatură și declanșează o alarmă. Atunci când detectează fum, senzorul vă avertizează cu o alarmă sonoră, un indicator luminos și o alertă este trimisă pe smartphone-ul dvs.

De asemenea, veți fi avertizat pe smartphone atunci când bateria se epuizează sau când cineva încearcă să deconecteze dispozitivul. Senzorul inteligent funcționează cu o baterie CR123A DC 3V (inclusă) și are un consum redus de energie.

Senzorul se integrează perfect în ecosistemul Smart Home și vă permite să îi verificați starea de funcționare și înregistrările istorice prin simpla accesare a aplicației Tellur Smart de pe smartphone.

- Detectează fumul și temperatura

- Mai multe tipuri de alarme: indicator luminos, alarmă sonoră cu decibeli mari și notificare push

- Notificări de baterie descărcată și de manipulare

- Compatibil cu aplicația Tellur Smart, perfect integrat în ecosistemul Smart Home

- Funcționează cu o baterie de 3 V CR123A DC (inclusă), cu un consum redus de energie

Parametri tehnice:

 • alimentare: 1x CR123A DC 3V (inclus)
 • durata de viață a bateriei: până la 3 ani
 • raza de detecție: până la 50 m2
 • nivel de alarmă: 85 dB la 3 metri
 • notificare push: da
 • notificare de manipulare: da
 • avertizare de baterie descărcată: da
 • înregistrare istoric: da
 • autotestare: da
 • standard WiFi: IEEE 802.11b/g/n
 • rețea WiFi acceptată: 2,4 GHz
 • material carcasă: PC + ABS
 • metoda de instalare: șuruburi sau bandă 3M
 • temperatura de funcționare: -10 °C - +55 °C

Parametri şi specificaţii

Adâncime: 2,9 cm
Culoare: alb
Înălţime: 7 cm
Lăţime: 7 cm
Material: Plastic

Codul de catalog:

 804808
Distribuie
tellur

Review-uri

5,0 (2 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide