Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Doză de plastic cu etanș Orion PRIM, 2,3 l Doză de plastic cu etanș Orion PRIM, 2,3 l
  Doză dreptunghiulară din plastic transparent, de dimensiune 23 x 16,5 x 10 cm va fi potrivită pentru folosirea zilnică în casă, dar și pentru transportul alimentelor la serviciu sau poate în excursie. Este un vas perfect pentru depozitarea alimentelor proaspete sau resturilor de la prânz. Datorită capacului cu etanș din silicon și a clipsurilor pe margini, poate fi închisă bine, astfel ca să nu se scurgă supa, sosul, salate cu maioneză sau carnea în marinadă pregătită pentru grătar.  Rezistentă de la -25 °C până la +95 °C, poate fi folosită în frigider și în congelator. Alimentele depozitate pot fi încălzite fără capac  în cuptorul cu microunde, doza poate fi spălată în mașina de spălat vase.
4,5 5
19

Doză de plastic cu etanș Orion PRIM, 2,3 l

Doză de plastic cu etanș Orion PRIM, 2,3 l

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Doză dreptunghiulară din plastic transparent, de dimensiune 23 x 16,5 x 10 cm va fi potrivită pentru folosirea zilnică în casă, dar și pentru transportul alimentelor la serviciu sau poate în excursie.

Este un vas perfect pentru depozitarea alimentelor proaspete sau resturilor de la prânz.

Datorită capacului cu etanș din silicon și a clipsurilor pe margini, poate fi închisă bine, astfel ca să nu se scurgă supa, sosul, salate cu maioneză sau carnea în marinadă pregătită pentru grătar. 

Rezistentă de la -25 °C până la +95 °C, poate fi folosită în frigider și în congelator. Alimentele depozitate pot fi încălzite fără capac  în cuptorul cu microunde, doza poate fi spălată în mașina de spălat vase.

Parametri şi specificaţii

Adâncime: 16,5 cm
Culoare: pur
Cuptor cu microunde: Da
Greutate: 0,2 kg
Înălţime: 10 cm
Lăţime: 23 cm
Maşina de spălat: Da
Material: Plastic
Volum: 2,3 l

Codul de catalog:

 124376
Distribuie
orion

Review-uri

4,5 (5 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide