Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Doză din plastic Orion Chef, 2,1 l Doză din plastic Orion Chef, 2,1 l
 Această doză dreptunghiulară, cu dimensiuni de 10,5 x 10,5 x 25 cm, este ideală pentru depozitarea alimentelor. Este prevăzută cu un sistem simplu de închidere care asigură etanșeitate și este ușor de manevrat. Garnitura din silicon ajută la păstrarea aromelor alimentelor din interior și previne pătrunderea umidității care poate altera alimentele, cum ar fi făina, orezul, pastele, leguminoasele sau cerealele. Datorită formei dreptunghiulare, doza utilizează eficient spațiul din dulap sau sertar. Pentru a economisi și mai mult spațiu, aceste doze sunt stivuibile. Datorită plasticului PS transparent, veți vedea alimentele depozitate și a cantității acestora. Fără capac, poate fi folosită în cuptorul cu microunde. Rezistă la temperaturi de până la 80°C, deci nu este potrivită pentru alimente fierbinți și pentru mașina de spălat vase unde s-ar zgâria. Este suficient să o spălați manual după cum este nevoie.
5,0 5
30

Doză din plastic Orion Chef, 2,1 l

Doză din plastic Orion Chef, 2,1 l

5 review-uri
29,99 lei  inclusiv TVA
Cel mai mic preț din ultimele 30 zile: 29,99 lei
Disponibilitate: În stoc mai mult de 10 buc
La dumneavoastră: joi 30. 03. 2023
Cumpărând obţineţi 9 Norocei

DescriereAceastă doză dreptunghiulară, cu dimensiuni de 10,5 x 10,5 x 25 cm, este ideală pentru depozitarea alimentelor. Este prevăzută cu un sistem simplu de închidere care asigură etanșeitate și este ușor de manevrat. Garnitura din silicon ajută la păstrarea aromelor alimentelor din interior și previne pătrunderea umidității care poate altera alimentele, cum ar fi făina, orezul, pastele, leguminoasele sau cerealele. Datorită formei dreptunghiulare, doza utilizează eficient spațiul din dulap sau sertar. Pentru a economisi și mai mult spațiu, aceste doze sunt stivuibile.
Datorită plasticului PS transparent, veți vedea alimentele depozitate și a cantității acestora. Fără capac, poate fi folosită în cuptorul cu microunde. Rezistă la temperaturi de până la 80°C, deci nu este potrivită pentru alimente fierbinți și pentru mașina de spălat vase unde s-ar zgâria. Este suficient să o spălați manual după cum este nevoie.

Parametri şi specificaţii

Adâncime: 10,5 cm
Greutate: 0,25 kg
Înălţime: 25 cm
Lăţime: 10,5 cm
Maşina de spălat: Nu
Material: Plastic
Volum: 2,1 l

Codul de catalog:

 126783
Distribuie
orion

Review-uri

5,0 (5 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide