Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Duș bucal Oral-B Aquacare 4 Pro Expert Duș bucal Oral-B Aquacare 4 Pro Expert
 Duș bucal electric cu tehnologie Oxyjet, cu reglare a pulsațiilor pentru o curățare precisă, jet de apă liniar sau rotativ. Are grijă de dinții dvs. în timp ce îndepărtează resturile de alimente dintre dinți. Îmbunătățește îngrijirea gingiilor dumneavoastră. Setați una dintre cele două intensități ale jetului de apă în funcție de preferințele dvs. și alegeți din patru moduri de curățare, inclusiv unul pentru dinții sensibili. Dușul folosește tehnologia unică Oxyjet, în care apa este suplimentată cu microbule pentru a crește eficiența curățării. Dușul bucal are o dimensiune compactă, astfel încât îl puteți lua cu dvs. în deplasare. Acesta oferă modul On-Demand, care vă permite să controlați intensitatea fluxului de apă. Rezervorul de apă este situat chiar în partea din spate a mânerului.
0,0 0
502

Duș bucal Oral-B Aquacare 4 Pro Expert

Transport gratuit Noutate
Duș bucal Oral-B Aquacare 4 Pro Expert Duș bucal Oral-B Aquacare 4 Pro Expert Duș bucal Oral-B Aquacare 4 Pro Expert Duș bucal Oral-B Aquacare 4 Pro Expert

Duș bucal Oral-B Aquacare 4 Pro Expert

501,99 lei  inclusiv TVA
Cel mai mic preț din ultimele 30 zile: 501,99 lei
Disponibilitate: În stoc 2 buc
La dumneavoastră: miercuri 27. 09. 2023
Cumpărând obţineţi 84 Norocei

DescriereDuș bucal electric cu tehnologie Oxyjet, cu reglare a pulsațiilor pentru o curățare precisă, jet de apă liniar sau rotativ. Are grijă de dinții dvs. în timp ce îndepărtează resturile de alimente dintre dinți. Îmbunătățește îngrijirea gingiilor dumneavoastră.

Setați una dintre cele două intensități ale jetului de apă în funcție de preferințele dvs. și alegeți din patru moduri de curățare, inclusiv unul pentru dinții sensibili. Dușul folosește tehnologia unică Oxyjet, în care apa este suplimentată cu microbule pentru a crește eficiența curățării. Dușul bucal are o dimensiune compactă, astfel încât îl puteți lua cu dvs. în deplasare.

Acesta oferă modul On-Demand, care vă permite să controlați intensitatea fluxului de apă.

Rezervorul de apă este situat chiar în partea din spate a mânerului.

Parametri şi specificaţii

Culoare: alb
Greutate: 0,7 kg

Codul de catalog:

 806504
Distribuie
oralb

Review-uri

Nu există nici o evaluare pentru acest produs

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide