Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Față de pernă din brocart BAUER Velda, 40 x 80 cm Față de pernă din brocart BAUER Velda, 40 x 80 cm
 Fața de pernă Pierre de lux este confecționată din bumbac-mako pieptănat 100% pur, în variantă specială damasc mako-brocart. Se mândrește cu un luciu tipic, cu durabilitate a culorilor și cu finețe.   Fața de pernă este cu două părți. O parte este cu un model fin elegant, cealaltă parte este monocromă. Fața de pernă este tivită cu o panglică și se închide confortabil cu fermoar. Produse pe comandă cu livrare în aproximativ 4 săptămâni.
0,0 0
215

Față de pernă din brocart BAUER Velda, 40 x 80 cm

Față de pernă din brocart BAUER Velda, 40 x 80 cm

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereFața de pernă Pierre de lux este confecționată din bumbac-mako pieptănat 100% pur, în variantă specială damasc mako-brocart. Se mândrește cu un luciu tipic, cu durabilitate a culorilor și cu finețe.
 
Fața de pernă este cu două părți. O parte este cu un model fin elegant, cealaltă parte este monocromă. Fața de pernă este tivită cu o panglică și se închide confortabil cu fermoar. Produse pe comandă cu livrare în aproximativ 4 săptămâni.

Parametri şi specificaţii

Culoare: verde
Dimensiuni pernă: 40 x 40 cm
Închidere: fermoal
Material: 100% bumbac damasc
Spălare recomandată: 60 °C

Codul de catalog:

 231052
Distribuie
stellaateliers

Review-uri

Nu există nici o evaluare pentru acest produs

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide