Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Faţă de pernă pentru Pernă de relaxare Înlocuitorul soţului Estela, 50 x 150 cm Faţă de pernă pentru Pernă de relaxare  Înlocuitorul soţului Estela, 50 x 150 cm
Cu o pernă frumos acoperită dormitorul dvs. va fi cu adevărat elegant şi confortabil. Faţa de pernă este concepută pentru perna de relaxare Înlocuitorul soţului, pe care o găsiţi dacă daţi click aici. Fețele de pernă sunt cusute din metraj iar din cauza varietății de modele, fiecare față de pernă poate fi puțin diferită. Fețele de pernă sunt realizate cu o rezervă dimensională de 5-7 cm. După spălare, materialul se va micşora la dimensiunile indicate pe ambalaj.
4,5 14
30

Faţă de pernă pentru Pernă de relaxare Înlocuitorul soţului Estela, 50 x 150 cm

Faţă de pernă pentru Pernă de relaxare Înlocuitorul soţului Estela, 50 x 150 cm

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Cu o pernă frumos acoperită dormitorul dvs. va fi cu adevărat elegant şi confortabil. Faţa de pernă este concepută pentru perna de relaxare Înlocuitorul soţului, pe care o găsiţi dacă daţi click aici.

Fețele de pernă sunt cusute din metraj iar din cauza varietății de modele, fiecare față de pernă poate fi puțin diferită. Fețele de pernă sunt realizate cu o rezervă dimensională de 5-7 cm. După spălare, materialul se va micşora la dimensiunile indicate pe ambalaj.

Parametri şi specificaţii

Culoare: bej
Dimensiuni pernă: 50 x 150 cm
Închidere: fermoal
Material: 100% bumbac
Spălare recomandată: 40 °C

Codul de catalog:

 206637
Distribuie
a4home

Review-uri

4,5 (14 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide