Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Fierbător din inox Concept RK3281 1,7 l,, 3 m, alb cald Fierbător din inox Concept RK3281 1,7 l,, 3 m, alb cald
 Cu fierbătorul RKRK3281, cu volum de 1,7 l, pregătiți dintr-o dată 7 cești. Este fabricat din oțel inoxidabil nobil, fiind foarte rezistentă și durabilă. Datorită gradației, veți vedea foarte bine ce cantitate de apă este în fierbător. Întrerupătorul principal are rol și de lumină de funcționare, care se aprinde în albastru de fiecare dată când fierbătorul este pornit.   Fierbătorul RK3281 are un conector premium OTTER, care este o garanție de înaltă calitate și prelungește durata de viață a aparatului.   Fierbătorul este prevăzut cu un buton pentru deschiderea simplă a capacului și are o gură largă, pentru o umplere confortabilă. Fundul neted, în care se află elementul de încălzire, facilitează curățare fierbătorului și reduce depunerile de calcar. Dacă în fierbător apar depuneri, acestea vor fi captat de un filtru detașabil de calitate, pe care îl puteți curăța oricând, după cum este necesar. Un alt avantaj este și baza complet rotativă, cu compartiment pentru păstrarea cablului, pe care puteți așeza fierbătorul din orice unghi.   Parametri: gradație vizibilă pe marginea fierbătorului filtru detașabil împotriva depunerilor buton de deschidere confortabilă a capacului orificiu de umplere mare element de încălzire mascat indicator luminos de funcționare (întrerupător luminat albastru) bază complet rotativă, cu compartiment pentru păstrarea cablului material: oțel inoxidabil de calitate picioare anti-alunecare din cauciuc tensiune: 220 - 240 V ~ 50/60 Hz
5,0 1
182

Fierbător din inox Concept RK3281 1,7 l,, 3 m, alb cald

Fierbător din inox Concept RK3281 1,7 l,, 3 m, alb cald

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Cu fierbătorul RKRK3281, cu volum de 1,7 l, pregătiți dintr-o dată 7 cești. Este fabricat din oțel inoxidabil nobil, fiind foarte rezistentă și durabilă. Datorită gradației, veți vedea foarte bine ce cantitate de apă este în fierbător. Întrerupătorul principal are rol și de lumină de funcționare, care se aprinde în albastru de fiecare dată când fierbătorul este pornit.
 

Fierbătorul RK3281 are un conector premium OTTER, care este o garanție de înaltă calitate și prelungește durata de viață a aparatului.

 
Fierbătorul este prevăzut cu un buton pentru deschiderea simplă a capacului și are o gură largă, pentru o umplere confortabilă. Fundul neted, în care se află elementul de încălzire, facilitează curățare fierbătorului și reduce depunerile de calcar. Dacă în fierbător apar depuneri, acestea vor fi captat de un filtru detașabil de calitate, pe care îl puteți curăța oricând, după cum este necesar. Un alt avantaj este și baza complet rotativă, cu compartiment pentru păstrarea cablului, pe care puteți așeza fierbătorul din orice unghi.
 
Parametri:
 • gradație vizibilă pe marginea fierbătorului
 • filtru detașabil împotriva depunerilor
 • buton de deschidere confortabilă a capacului
 • orificiu de umplere mare
 • element de încălzire mascat
 • indicator luminos de funcționare (întrerupător luminat albastru)
 • bază complet rotativă, cu compartiment pentru păstrarea cablului
 • material: oțel inoxidabil de calitate
 • picioare anti-alunecare din cauciuc
 • tensiune: 220 - 240 V ~ 50/60 Hz

Parametri şi specificaţii

Adâncime: 21 cm
Consum de energie: 2200 W
Culoare: alb
Greutate: 0,95 kg
Înălţime: 22 cm
Lăţime: 15 cm
Lungime cablu de alimentare: 0,7 m
Material: inox
Volum: 1,7 l

Codul de catalog:

 118934
Distribuie
concept

Review-uri

5,0 (1 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide