Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Filtre de apă Maxxo UNI 3 + 1 Filtre de apă Maxxo UNI 3 + 1
Filtre Maxxo Uni de generație nouă, în pachet promoțional 3+1. Aceste filtre sunt compatibilei cu sistemele de filtrare LAICA Biflux, Brita Maxtra (in afara de model tip Maxtra+), Dafi Unimax, BWT și cu alte mărci de cani filtrante cu filtru de tip oval.Aceste filtre elimină substanțele nedorite care afectează negativ gustul și aspectul apei de la robinet. Acestea reduc semnificativ conținutul de clor și compușii săi organici, de calcar, plumb, zinc, mercur, cupru, de pesticide și erbicide, de mirosuri neplăcute și turbiditatea. Reducerea semnificativă a durității apei previne acumularea de calcar în aparatele de uz casnic.Pentru o filtrare perfectă, capacitatea recomandată de filtrare este de 150l.Fabricat în Austria.
4,5 203
69

Filtre de apă Maxxo UNI 3 + 1

reducere -5%
Filtre de apă Maxxo UNI 3 + 1 Filtre de apă Maxxo UNI 3 + 1
În săptămâna acesta a fost cumpărat de 9 clienţi

Filtre de apă Maxxo UNI 3 + 1

203 review-uri
Iniţial: 72,99 lei | Reducere: 4,00 lei 68,99 lei  inclusiv TVA
Cel mai mic preț din ultimele 30 zile: 68,99 lei
Disponibilitate: În stoc mai mult de 6 buc
La dumneavoastră: joi 01. 06. 2023
Cumpărând obţineţi 17 Norocei

DescriereFiltre Maxxo Uni de generație nouă, în pachet promoțional 3+1. Aceste filtre sunt compatibilei cu sistemele de filtrare LAICA Biflux, Brita Maxtra (in afara de model tip Maxtra+), Dafi Unimax, BWT și cu alte mărci de cani filtrante cu filtru de tip oval.
 
Aceste filtre elimină substanțele nedorite care afectează negativ gustul și aspectul apei de la robinet. Acestea reduc semnificativ conținutul de clor și compușii săi organici, de calcar, plumb, zinc, mercur, cupru, de pesticide și erbicide, de mirosuri neplăcute și turbiditatea. Reducerea semnificativă a durității apei previne acumularea de calcar în aparatele de uz casnic.
 
Pentru o filtrare perfectă, capacitatea recomandată de filtrare este de 150l.
Fabricat în Austria.

Parametri şi specificaţii

Culoare: alb
Număr de piese într-un set: 4 buc.

Codul de catalog:

 802124
Distribuie
maxxo

Review-uri

4,5 (203 review-uri)
96 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide