Folie de grătar Orion 40 x 33 cm, 2 buc. Folie de grătar Orion 40 x 33 cm, 2 buc.
 Acest suport din teflon pentru grătar vă simplifică prepararea grătarului. Este potrivit pentru toate tipurile de mâncare, de la carne, pește, legume, până la ouă. Carnea rămâne fragedă, suculentă, gustoasă și nu se arde. Suportul se așază direct pe grătar și mâncărurile pregătite nu vă vor mai cădea niciodată. Nu faceți un grătar? Nu contează, puteți folosi acest suport ca o "ungere" sănătoasă a tăvii atunci când gătiți pizza sau coaceți pâine ori plăcintă de casă. Este adecvat pentru toate tipurile de alimente. Se curăță simplu - se spală în mână cu apă şi detergent de vase. Compatibil cu toate mărimile și formele de grătar. Materiale: fibră de sticlă tratată cu teflon. Rezistență termică până la 260 °C. Grosime 0,12 mm.   A se spăla după fiecare utilizare. Nu folosiți obiecte prea ascuțite dar pot deteriora sau zgâria suportul. A nu se utiliza direct pe flacără. Folosiți o foarfecă pentru a adapta mărimea. După ce ați terminat utilizarea pe grătar, ștergeți suportul spălați-l cu apă și detergent de vase pentru a îndepărta grăsimea. Nu pliați și nu modificați forma suportului pentru că acesta se poate deteriora și își poate pierde proprietățile.
4,5 71
39

Folie de grătar Orion 40 x 33 cm, 2 buc.

Folie de grătar Orion 40 x 33 cm, 2 buc. Folie de grătar Orion 40 x 33 cm, 2 buc. Folie de grătar Orion 40 x 33 cm, 2 buc. Folie de grătar Orion 40 x 33 cm, 2 buc. Folie de grătar Orion 40 x 33 cm, 2 buc. Folie de grătar Orion 40 x 33 cm, 2 buc. Folie de grătar Orion 40 x 33 cm, 2 buc. Folie de grătar Orion 40 x 33 cm, 2 buc.
În săptămâna acesta a fost cumpărat de 15 clienţi

Folie de grătar Orion 40 x 33 cm, 2 buc.

71 review-uri
38,99 lei  inclusiv TVA La acest produs garantăm
livrarea până la Crăciun
Disponibilitate: Pe drum
La dumneavoastră: miercuri 15. 12. 2021  
Cumpărând obţineţi 15 Norocei

DescriereAcest suport din teflon pentru grătar vă simplifică prepararea grătarului. Este potrivit pentru toate tipurile de mâncare, de la carne, pește, legume, până la ouă. Carnea rămâne fragedă, suculentă, gustoasă și nu se arde. Suportul se așază direct pe grătar și mâncărurile pregătite nu vă vor mai cădea niciodată. Nu faceți un grătar? Nu contează, puteți folosi acest suport ca o "ungere" sănătoasă a tăvii atunci când gătiți pizza sau coaceți pâine ori plăcintă de casă. Este adecvat pentru toate tipurile de alimente. Se curăță simplu - se spală în mână cu apă şi detergent de vase. Compatibil cu toate mărimile și formele de grătar. Materiale: fibră de sticlă tratată cu teflon. Rezistență termică până la 260 °C. Grosime 0,12 mm.
 
A se spăla după fiecare utilizare. Nu folosiți obiecte prea ascuțite dar pot deteriora sau zgâria suportul. A nu se utiliza direct pe flacără. Folosiți o foarfecă pentru a adapta mărimea. După ce ați terminat utilizarea pe grătar, ștergeți suportul spălați-l cu apă și detergent de vase pentru a îndepărta grăsimea. Nu pliați și nu modificați forma suportului pentru că acesta se poate deteriora și își poate pierde proprietățile.

Parametri şi specificaţii

Culoare: negru
Lăţime: 33 cm
Lungime: 40 cm
Maşina de spălat: Nu
Număr de piese într-un set: 2 buc.

Codul de catalog:

 116813
Distribuie
orion

Review-uri

4,5 (71 review-uri)
98 % clienţii recomandă
2 recenzie

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide