Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Folie de grătar Orion 40 x 33 cm, 2 buc. Folie de grătar Orion 40 x 33 cm, 2 buc.
  Acest suport din teflon pentru grătar vă simplifică prepararea grătarului. Este potrivit pentru toate tipurile de mâncare, de la carne, pește, legume, până la ouă. Carnea rămâne fragedă, suculentă, gustoasă și nu se arde. Suportul se așază direct pe grătar și mâncărurile pregătite nu vă vor mai cădea niciodată. Nu faceți un grătar? Nu contează, puteți folosi acest suport ca o "ungere" sănătoasă a tăvii atunci când gătiți pizza sau coaceți pâine ori plăcintă de casă. Este adecvat pentru toate tipurile de alimente. Se curăță simplu - se spală în mână cu apă şi detergent de vase. Compatibil cu toate mărimile și formele de grătar. Materiale: fibră de sticlă tratată cu teflon. Rezistență termică până la 260 °C. Grosime 0,12 mm.   A se spăla după fiecare utilizare. Nu folosiți obiecte prea ascuțite dar pot deteriora sau zgâria suportul. A nu se utiliza direct pe flacără. Folosiți o foarfecă pentru a adapta mărimea. După ce ați terminat utilizarea pe grătar, ștergeți suportul spălați-l cu apă și detergent de vase pentru a îndepărta grăsimea. Nu pliați și nu modificați forma suportului pentru că acesta se poate deteriora și își poate pierde proprietățile.
4,5 134
36

Folie de grătar Orion 40 x 33 cm, 2 buc.

Folie de grătar Orion 40 x 33 cm, 2 buc.

134 review-uri
35,99 lei  inclusiv TVA
Cel mai mic preț din ultimele 30 zile: 35,99 lei
Disponibilitate: în depozit 1 buc
La dumneavoastră: luni 22. 04. 2024
Cumpărând obţineţi 11 Norocei

Descriere

Acest suport din teflon pentru grătar vă simplifică prepararea grătarului. Este potrivit pentru toate tipurile de mâncare, de la carne, pește, legume, până la ouă. Carnea rămâne fragedă, suculentă, gustoasă și nu se arde. Suportul se așază direct pe grătar și mâncărurile pregătite nu vă vor mai cădea niciodată. Nu faceți un grătar? Nu contează, puteți folosi acest suport ca o "ungere" sănătoasă a tăvii atunci când gătiți pizza sau coaceți pâine ori plăcintă de casă. Este adecvat pentru toate tipurile de alimente. Se curăță simplu - se spală în mână cu apă şi detergent de vase. Compatibil cu toate mărimile și formele de grătar. Materiale: fibră de sticlă tratată cu teflon. Rezistență termică până la 260 °C. Grosime 0,12 mm.
 
A se spăla după fiecare utilizare. Nu folosiți obiecte prea ascuțite dar pot deteriora sau zgâria suportul. A nu se utiliza direct pe flacără. Folosiți o foarfecă pentru a adapta mărimea. După ce ați terminat utilizarea pe grătar, ștergeți suportul spălați-l cu apă și detergent de vase pentru a îndepărta grăsimea. Nu pliați și nu modificați forma suportului pentru că acesta se poate deteriora și își poate pierde proprietățile.

Parametri şi specificaţii

Culoare: negru
Lăţime: 33 cm
Lungime: 40 cm
Maşina de spălat: Nu
Material: teflon
Număr de piese într-un set: 2 buc.

Codul de catalog:

 116813
Distribuie
orion

Review-uri

4,5 (134 review-uri)
98 % clienţii recomandă
3 recenzie

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide