Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Formă de silicon cățel Banquet Culinaria Green Formă de silicon cățel Banquet Culinaria Green
Pregătiți pentru copii dumneavoastră un tort vesel în formă de cățel. Cu ajutorul formei de silicon Banquet Culinaria Green nu veți întâmpina nici o problemă. Forma este rezistentă la temperaturi mari, până la 240 de grade, se poate utiliza în cuporul cu microunde și mașina de spălat vase, nu transmite mirosuri sau arome la alimente, se întreține ușor. Siliconul este un material foarte cunoscut, care datorită proprietăților sale unice se poate utiliza și în bucătărie. Forma este disponibilă în mai multe variante de culoare fără posibilitate de alegere. Dimensiuni: 19,5 x 16,3 x 4 cm.
4,5 10
14

Formă de silicon cățel Banquet Culinaria Green

Reducere
Formă de silicon cățel Banquet Culinaria Green Formă de silicon cățel Banquet Culinaria Green

Formă de silicon cățel Banquet Culinaria Green

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Pregătiți pentru copii dumneavoastră un tort vesel în formă de cățel. Cu ajutorul formei de silicon Banquet Culinaria Green nu veți întâmpina nici o problemă. Forma este rezistentă la temperaturi mari, până la 240 de grade, se poate utiliza în cuporul cu microunde și mașina de spălat vase, nu transmite mirosuri sau arome la alimente, se întreține ușor. Siliconul este un material foarte cunoscut, care datorită proprietăților sale unice se poate utiliza și în bucătărie. Forma este disponibilă în mai multe variante de culoare fără posibilitate de alegere.

Dimensiuni: 19,5 x 16,3 x 4 cm.

Parametri şi specificaţii

Culoare: multicoloră
Cuptor cu microunde: Da
Maşina de spălat: Da
Material: silicon

Codul de catalog:

 104587
Distribuie
banquet

Review-uri

4,5 (10 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide