Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Ghiveci de flori Coubi 1 nivel, grafit Ghiveci de flori Coubi 1 nivel, grafit
 Ghiveciul pentru plante aromatice este un accesoriu indispensabil pentru fiecare gospodărie. Ghivecele Coubi sunt fabricate din plastic de calitate, iar designul lor se va potrivi în fiecare casă. Aceste ghivece sunt potrivite pentru plante aromatice sau flori mici, cum ar fi violetele.
4,0 35
13

Ghiveci de flori Coubi 1 nivel, grafit

Reducere
Ghiveci de flori Coubi 1 nivel, grafit Ghiveci de flori Coubi 1 nivel, grafit Ghiveci de flori Coubi 1 nivel, grafit Ghiveci de flori Coubi 1 nivel, grafit

Ghiveci de flori Coubi 1 nivel, grafit

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereGhiveciul pentru plante aromatice este un accesoriu indispensabil pentru fiecare gospodărie. Ghivecele Coubi sunt fabricate din plastic de calitate, iar designul lor se va potrivi în fiecare casă. Aceste ghivece sunt potrivite pentru plante aromatice sau flori mici, cum ar fi violetele.

Parametri şi specificaţii

Adâncime: 29,5 cm
Culoare: gri
Înălţime: 14 cm
Lăţime: 29,5 cm
Material: Plastic
Volum: 3 l

Codul de catalog:

 593331
Distribuie

Review-uri

4,0 (35 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide