Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Grătar BBQ Gril Monterrey, gri, diam. 34 cm Grătar BBQ Gril Monterrey, gri, diam. 34  cm
  Veţi aprecia acest grătar BBQ Gril mai ales dacă nu dispuneţi de un spaţiu suficient pentru un grătar mai mare, dar mai puţin depozitabil.   Chiar dacă este foarte compact, acest grătar va face faţă şi unui număr mai mare de oaspeţi. Cele trei picioare interconectate asigură o stabilitate excelentă a grătarului. Grătarul are un capac rabatabil, care permite prepararea rapidă a mâncărurilor preferate.
4,0 1
123

Grătar BBQ Gril Monterrey, gri, diam. 34 cm

Grătar BBQ Gril Monterrey, gri, diam. 34 cm

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Veţi aprecia acest grătar BBQ Gril mai ales dacă nu dispuneţi de un spaţiu suficient pentru un grătar mai mare, dar mai puţin depozitabil.
 
Chiar dacă este foarte compact, acest grătar va face faţă şi unui număr mai mare de oaspeţi. Cele trei picioare interconectate asigură o stabilitate excelentă a grătarului. Grătarul are un capac rabatabil, care permite prepararea rapidă a mâncărurilor preferate.

Parametri şi specificaţii

Culoare: gri
Diametru: 34 cm
Înălţime: 36 cm

Codul de catalog:

 680418
Distribuie

Review-uri

4,0 (1 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide