Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Habitat Covor Melodyroșu, 70 x 140 cm Habitat Covor Melodyroșu, 70 x 140 cm
 Covorul natural din colecția Melody este țesut din lână și datorită acestui fapt satisface și cele mai exigente pretenții. Modelele și culorile verificate de-a lungul anilor arată superb în orice interior. Combinația clasică de roșu burdund și bej cu ornamente bogate crează o plăcută atmosferă de “acasă”.   Covoarele brandului Habitat se remarcă prin materiale și execuții de înaltă calitate. Conferă stil și eleganță căminului dumneavoastră.
0,0 0
261

Habitat Covor Melodyroșu, 70 x 140 cm

Habitat Covor Melodyroșu, 70 x 140 cm

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereCovorul natural din colecția Melody este țesut din lână și datorită acestui fapt satisface și cele mai exigente pretenții. Modelele și culorile verificate de-a lungul anilor arată superb în orice interior. Combinația clasică de roșu burdund și bej cu ornamente bogate crează o plăcută atmosferă de “acasă”.
 
Covoarele brandului Habitat se remarcă prin materiale și execuții de înaltă calitate. Conferă stil și eleganță căminului dumneavoastră.

Parametri şi specificaţii

Culoare: roșu
Greutate: 2700 g/m2
Înălţime: 0,8 cm
Material: 100% lână
Mărime: 70 x 140 cm

Codul de catalog:

 207407
Distribuie
habitat

Review-uri

Nu există nici o evaluare pentru acest produs

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide