Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Instalație luminoasă cu steluțe, 50 LED-uri Instalație luminoasă cu steluțe, 50 LED-uri
Acest lanț de luminițe LED va fi o decorațiune frumoasă și originală indiferent unde o plasați - fie pe o scară, fie pe o fereastră sau pe un perete din cameră. Are 5 lanțuri legate cu 10 ornamente sub formă de steluțe care oferă o lumină caldă și creează atmosfera potrivită pentru sărbători. Lungimea cablului de alimentare este de 300 cm. Fiecare dintre lanțuri are o lungime de 200 cm, iar luminițele individuale sunt plasate la o distanță de 20 cm.
4,0 10
100

Instalație luminoasă cu steluțe, 50 LED-uri

Instalație luminoasă cu steluțe, 50 LED-uri

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Acest lanț de luminițe LED va fi o decorațiune frumoasă și originală indiferent unde o plasați - fie pe o scară, fie pe o fereastră sau pe un perete din cameră. Are 5 lanțuri legate cu 10 ornamente sub formă de steluțe care oferă o lumină caldă și creează atmosfera potrivită pentru sărbători.

Lungimea cablului de alimentare este de 300 cm. Fiecare dintre lanțuri are o lungime de 200 cm, iar luminițele individuale sunt plasate la o distanță de 20 cm.

Parametri şi specificaţii

Culoare: pur
Număr de piese într-un set: 5 buc.

Codul de catalog:

 677681
Distribuie

Review-uri

4,0 (10 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide