Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Lumânare decorativă Bufniţă - nu văd Lumânare decorativă Bufniţă - nu văd
  Lumânare decorativă sub formă de bufniţă care îşi acoperă ochii. Decoraţi-vă casa cu această lumânare sau faceţi-o cadou cuiva. Această lumânare va fi oricând un cadou potrivit.   În plus, această lumânare este fabricată stearină, care este un material biodegradabil cu o structură interesantă cu aspect de marmură.
4,5 3
27

Lumânare decorativă Bufniţă - nu văd

Lumânare decorativă Bufniţă - nu văd

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Lumânare decorativă sub formă de bufniţă care îşi acoperă ochii. Decoraţi-vă casa cu această lumânare sau faceţi-o cadou cuiva. Această lumânare va fi oricând un cadou potrivit.
 
În plus, această lumânare este fabricată stearină, care este un material biodegradabil cu o structură interesantă cu aspect de marmură.

Parametri şi specificaţii

Culoare: gri
Diametru: 9 cm
Înălţime: 10 cm

Codul de catalog:

 678598
Distribuie

Review-uri

4,5 (3 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide