Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Lampă cu lavă Rabalux 4106 Lollipop 2 , violet Lampă cu lavă Rabalux 4106 Lollipop 2 , violet
 Dați un aer nou camerei dvs. cu această minunată veioză marca Rabalux, în nuanțe de portocaliu-violet. Principiul de funcționare a acestei veioze constă din încălzirea unei parafine speciale prin intermediul becului. Parafina încălzită urcă spre vârful lămpii, ude se răcește și începe să alunece către bec, după care se încălzește din nou și ciclul se repetă.   Frumusețea efectului constă din faptul că parafina se dispersează la întâmplare, luând diferite forme, care se ciocnesc, fuzionează sau se separă. Această veioză dispune de întrerupător propriu pe cordonul de alimentare.   Parametri tehnici: soclu: E14 G45 1x MAX 25 W (incluse în pachet) protecție IP IP20  material lampă: metal material abajur: sticlă
2,0 1
138

Lampă cu lavă Rabalux 4106 Lollipop 2 , violet

Lampă cu lavă Rabalux 4106 Lollipop 2 , violet

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereDați un aer nou camerei dvs. cu această minunată veioză marca Rabalux, în nuanțe de portocaliu-violet.
Principiul de funcționare a acestei veioze constă din încălzirea unei parafine speciale prin intermediul becului. Parafina încălzită urcă spre vârful lămpii, ude se răcește și începe să alunece către bec, după care se încălzește din nou și ciclul se repetă.
 
Frumusețea efectului constă din faptul că parafina se dispersează la întâmplare, luând diferite forme, care se ciocnesc, fuzionează sau se separă. Această veioză dispune de întrerupător propriu pe cordonul de alimentare.
 
Parametri tehnici:
  • soclu: E14 G45 1x MAX 25 W (incluse în pachet)
  • protecție IP IP20 
  • material lampă: metal
  • material abajur: sticlă

Parametri şi specificaţii

Culoare: mov
Diametru: 11 cm
Înălţime: 42 cm

Codul de catalog:

 677399
Distribuie
rabalux

Review-uri

2,0 (1 review-uri)
0 % clienţii recomandă

Întrebări

Acest produs are 1 întrebare

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide