Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Lenjerie de pat Cars, din bumbac, pentru copii, 100 x 135 cm, 40 x 60 cm Lenjerie de pat Cars, din bumbac, pentru copii, 100 x 135 cm, 40 x 60 cm
 Lenjeria de pat Cars Lightning este frumoasă, fiind concepută pentru cei mai mici. Această lenjerie de pat este confecționată din bumbac fin de calitate şi se evidențiază prin motivul popular cu Fulger McQueen din filmul Cars. Lenjeria Mașini este perfectă pentru orice cameră de băiat, fiind un accesoriu excelent. Această lenjerie este o opțiune ideală şi din punct de vedere practic. Materialul şi culorile sunt durabile şi după mai multe spălări. Oferiți copiilor o noapte confortabilă, plină de vise minunate.
4,5 50
78

Lenjerie de pat Cars, din bumbac, pentru copii, 100 x 135 cm, 40 x 60 cm

Lenjerie de pat Cars, din bumbac, pentru copii, 100 x 135 cm, 40 x 60 cm

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereLenjeria de pat Cars Lightning este frumoasă, fiind concepută pentru cei mai mici. Această lenjerie de pat este confecționată din bumbac fin de calitate şi se evidențiază prin motivul popular cu Fulger McQueen din filmul Cars. Lenjeria Mașini este perfectă pentru orice cameră de băiat, fiind un accesoriu excelent. Această lenjerie este o opțiune ideală şi din punct de vedere practic. Materialul şi culorile sunt durabile şi după mai multe spălări. Oferiți copiilor o noapte confortabilă, plină de vise minunate.

Parametri şi specificaţii

Culoare: roșu
Dimensiuni cuvertură: 100 x 135 cm
Dimensiuni pernă: 40 x 60 cm
Închidere: închidere de hote/fermoal
Material: 100% bumbac
Mărime: 100 x 135 cm, 40 x 60 cm
Motiv din poveste: Cars
Spălare recomandată: 60 °C
Tip pat: pat copii

Codul de catalog:

 202208
Distribuie
herding

Review-uri

4,5 (50 review-uri)
98 % clienţii recomandă

Întrebări

Acest produs are 1 întrebare

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide