Lenjerie de pat din bumbac pentru pătuț Hipopotamul Nada, 100 x 135 cm, 40 x 60 cm Lenjerie de pat din bumbac pentru pătuț Hipopotamul Nada, 100 x 135 cm, 40 x 60 cm
 Lenjeria de pat pentru pătuț, cu un hipopotam drăguț, este confecționată din bumbac pieptănat 100% ranforce și va asigura copiilor un somn liniștit. Absoarbe perfect transpirația și este moale și respirabilă în același timp. Bumbacul pieptănat este moale și neted la atingere. Hipopotamul drăguț decorează atât partea centrală a pilotei, cât și perna. Partea din spate este cu dungi. Lenjeria se șifonează foarte puțin. Prin urmare puteți uita de călcarea lenjeriei de pat. Veți aprecia cu siguranță închiderea simplă cu fermoar. Datorită culorilor reactive, lenjeria de pat nu se decolorează nici după spălarea frecventă. Lenjeria de pat este prevăzută cu certificatul german de calitate Öko-Tex Standard 100, care garantează stabilitatea culorilor și a dimensiunilor și, de asemenea, faptul că produsul nu conține substanțe nocive, așadar așternutul este potrivit chiar și pentru cei mici.   Setul conține:   1x față de pernă 40 x 60 cm 1x față de pilotă 100 x 135 cm
4,5 9
60

Lenjerie de pat din bumbac pentru pătuț Hipopotamul Nada, 100 x 135 cm, 40 x 60 cm

Lenjerie de pat din bumbac pentru pătuț Hipopotamul Nada, 100 x 135 cm, 40 x 60 cm

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereLenjeria de pat pentru pătuț, cu un hipopotam drăguț, este confecționată din bumbac pieptănat 100% ranforce și va asigura copiilor un somn liniștit. Absoarbe perfect transpirația și este moale și respirabilă în același timp. Bumbacul pieptănat este moale și neted la atingere. Hipopotamul drăguț decorează atât partea centrală a pilotei, cât și perna. Partea din spate este cu dungi.
Lenjeria se șifonează foarte puțin. Prin urmare puteți uita de călcarea lenjeriei de pat. Veți aprecia cu siguranță închiderea simplă cu fermoar. Datorită culorilor reactive, lenjeria de pat nu se decolorează nici după spălarea frecventă. Lenjeria de pat este prevăzută cu certificatul german de calitate Öko-Tex Standard 100, care garantează stabilitatea culorilor și a dimensiunilor și, de asemenea, faptul că produsul nu conține substanțe nocive, așadar așternutul este potrivit chiar și pentru cei mici.
 
Setul conține:
 
  • 1x față de pernă 40 x 60 cm
  • 1x față de pilotă 100 x 135 cm

Parametri şi specificaţii

Culoare: roz
Dimensiuni cuvertură: 100 x 135 cm
Dimensiuni pernă: 40 x 60 cm
Închidere: fermoal
Material: 100% bumbac
Mărime: 100 x 135 cm, 40 x 60 cm
Spălare recomandată: 60 °C
Tip pat: pat copii

Codul de catalog:

 229463
Distribuie

Review-uri

4,5 (9 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

S-ar putea să vă intereseze

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide