Menu
Lumânare parfumată Candle-lite Crinii dulci, 510 g Lumânare parfumată Candle-lite Crinii dulci, 510 g
 Fină, plăcută, florală, așa este aroma lumânării, care îmbină esență de flori de crin roz. Un ton dulce de vanilie completat de miros fermecător al acestei flori mărețe. Tocmai așa miroase această lumânare Candle-lite, brandul care se poate mândri de o tradiție lungă de peste 170 de ani și fabricație în SUA. Cu o formulă unică de ceară și tip de fitil, asigura un consum rentabil de ceară, față de celelalte lumânări. Firma Candle-lite ocupă primele locuri în domeniu datorită realizării și a tehnologiei Safe Core ™ Technology. Această tehnologie asigură o emitere optimă a mirosului, pe tot parcursul durabilității, și oferă elemente de securitate de bază. Tehnologia Safe Core™ Technology reprezintă miez de ceară aromată, introdusă în borcan de sticlă, cu o ardere economică a fitilului. Astfel fitilul arde în așa fel, ca flacăra să nu intre în contact cu pereții borcanului, faptul prin care elimină deteriorarea acestuia. Timpul de ardere este de 78 - 110 ore.
0,0 0
65

Lumânare parfumată Candle-lite Crinii dulci, 510 g

Lumânare parfumată Candle-lite Crinii dulci, 510 g

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereFină, plăcută, florală, așa este aroma lumânării, care îmbină esență de flori de crin roz. Un ton dulce de vanilie completat de miros fermecător al acestei flori mărețe. Tocmai așa miroase această lumânare Candle-lite, brandul care se poate mândri de o tradiție lungă de peste 170 de ani și fabricație în SUA. Cu o formulă unică de ceară și tip de fitil, asigura un consum rentabil de ceară, față de celelalte lumânări.

Firma Candle-lite ocupă primele locuri în domeniu datorită realizării și a tehnologiei Safe Core ™ Technology. Această tehnologie asigură o emitere optimă a mirosului, pe tot parcursul durabilității, și oferă elemente de securitate de bază. Tehnologia Safe Core™ Technology reprezintă miez de ceară aromată, introdusă în borcan de sticlă, cu o ardere economică a fitilului. Astfel fitilul arde în așa fel, ca flacăra să nu intre în contact cu pereții borcanului, faptul prin care elimină deteriorarea acestuia.

Timpul de ardere este de 78 - 110 ore.

Culoare: roz
Greutate: 0,51 kg
 679302
Distribuie

Review-uri

Nu există nici o evaluare pentru acest produs

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

S-ar putea să vă intereseze

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide