Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Mănuși de unică folosință M Mănuși de unică folosință M
 Mănușile de unică folosință sunt un ajutor esențial pentru curățenie. Nu numai că vă protejează de murdăria neplăcută, dar vă protejează și mâinile de contactul cu agenții de curățare periculoși, care vă usucă și vă distrug mâinile.
4,0 8
57

Mănuși de unică folosință M

Mănuși de unică folosință M

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereMănușile de unică folosință sunt un ajutor esențial pentru curățenie. Nu numai că vă protejează de murdăria neplăcută, dar vă protejează și mâinile de contactul cu agenții de curățare periculoși, care vă usucă și vă distrug mâinile.

Parametri şi specificaţii

Material: vinil
Număr de piese într-un set: 100 buc.

Codul de catalog:

 117080
Distribuie

Review-uri

4,0 (8 review-uri)
87 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide