Mască facială din bumbac Triangle roz-gricopii 7 - 14 ani Mască facială din bumbac Triangle roz-gricopii 7 - 14 ani
Masca facială de înaltă calitate, cu două straturi și benzi elastice moi, care pot fi ajustate la mărimea necesară. Croială de mască ergonomică, dimensiune potrivită pentru copii mici. Masca poate cuprinde picături mici de salivă, prin care se răspândesc bolile virale și respiratorii, astfel poate reduce posibilitatea de a le transmite. În același timp vă puteți proteja parțial și pe dumneavoastră.Masca poate fi de folos nu numai în timpul bolii, dar vă va proteja și în spații cu smog sau praf, sau poate servi ca protecție pentru persoanele cu imunitate redusă pentru a le proteja.Masca facială din bumbac este refolosibilă, datorită materialului de calitate o puteți spăla fără probleme la temperatura de 60 °C, recomandăm călcarea la temperaturi înalte a părții din bumbac.
4,5 5
16

Mască facială din bumbac Triangle roz-gricopii 7 - 14 ani

Mască facială din bumbac Triangle roz-gricopii 7 - 14 ani

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereMasca facială de înaltă calitate, cu două straturi și benzi elastice moi, care pot fi ajustate la mărimea necesară. Croială de mască ergonomică, dimensiune potrivită pentru copii miciMasca poate cuprinde picături mici de salivă, prin care se răspândesc bolile virale și respiratorii, astfel poate reduce posibilitatea de a le transmite. În același timp vă puteți proteja parțial și pe dumneavoastră.
 
Masca poate fi de folos nu numai în timpul bolii, dar vă va proteja și în spații cu smog sau praf, sau poate servi ca protecție pentru persoanele cu imunitate redusă pentru a le proteja.
 
Masca facială din bumbac este refolosibilă, datorită materialului de calitate o puteți spăla fără probleme la temperatura de 60 °C, recomandăm călcarea la temperaturi înalte a părții din bumbac.

Parametri şi specificaţii

Culoare: roz
Material: 100% bumbac
Mărime: S (copii 7 - 14 ani)
Spălare recomandată: 60 °C

Codul de catalog:

 230592
Distribuie

Review-uri

4,5 (5 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide