Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Mască medicală de unică folosință Foliodress mask, trei straturi Mască medicală de unică folosință Foliodress mask, trei straturi
Mască facială cu trei straturi cu punte pentru nas și elastic pentru prindere de urechi. Măștile sunt finuțe, nu irită pielea, în plus permit respirare ușoară. Măștile faciale servesc pentru prevenirea răspândirii picăturilor de virus sau bacterii.Include filtru care asigură o eficiență ridicată a filtrării. Respectă normele EN 14683 Typ II. Măștile nu conțin latex natural, sunt fără miros.Avertizare: Nu se recomandă purtarea măștilor mai mult de patru ore la rând, după care este necesar să folosiți o mască nouă. Înainte de folosire este necesar să vă dezinfectați mâinile.
4,5 8
54

Mască medicală de unică folosință Foliodress mask, trei straturi

Mască medicală de unică folosință Foliodress mask, trei straturi

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereMască facială cu trei straturi cu punte pentru nas și elastic pentru prindere de urechi. Măștile sunt finuțe, nu irită pielea, în plus permit respirare ușoară. Măștile faciale servesc pentru prevenirea răspândirii picăturilor de virus sau bacterii.
 
Include filtru care asigură o eficiență ridicată a filtrării. Respectă normele EN 14683 Typ II. Măștile nu conțin latex natural, sunt fără miros.
 
Avertizare: Nu se recomandă purtarea măștilor mai mult de patru ore la rând, după care este necesar să folosiți o mască nouă. Înainte de folosire este necesar să vă dezinfectați mâinile.

 

Parametri şi specificaţii

Culoare: albastru
Număr de piese într-un set: 50 buc.

Codul de catalog:

 230759
Distribuie
hartmann

Review-uri

4,5 (8 review-uri)
100 % clienţii recomandă
1 recenzie

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide