Mască medicală de unică folosință Foliodress mask, trei straturi Mască medicală de unică folosință Foliodress mask, trei straturi
Mască facială cu trei straturi cu punte pentru nas și elastic pentru prindere de urechi. Măștile sunt finuțe, nu irită pielea, în plus permit respirare ușoară. Măștile faciale servesc pentru prevenirea răspândirii picăturilor de virus sau bacterii.Include filtru care asigură o eficiență ridicată a filtrării. Respectă normele EN 14683 Typ II. Măștile nu conțin latex natural, sunt fără miros.Avertizare: Nu se recomandă purtarea măștilor mai mult de patru ore la rând, după care este necesar să folosiți o mască nouă. Înainte de folosire este necesar să vă dezinfectați mâinile.
4,5 2
54

Mască medicală de unică folosință Foliodress mask, trei straturi

reducere -33%
Mască medicală de unică folosință Foliodress mask, trei straturi Mască medicală de unică folosință Foliodress mask, trei straturi
În săptămâna acesta a fost cumpărat de 7 clienţi

Mască medicală de unică folosință Foliodress mask, trei straturi

2 review-uri
Iniţial: 79,99 lei | Reducere: 26,00 lei 53,99 lei  inclusiv TVA
Disponibilitate: În stoc, mai mult de 20 buc
La dumneavoastră: joi 11. 03. 2021  
Cumpărând obţineţi 16 Norocei

DescriereMască facială cu trei straturi cu punte pentru nas și elastic pentru prindere de urechi. Măștile sunt finuțe, nu irită pielea, în plus permit respirare ușoară. Măștile faciale servesc pentru prevenirea răspândirii picăturilor de virus sau bacterii.
 
Include filtru care asigură o eficiență ridicată a filtrării. Respectă normele EN 14683 Typ II. Măștile nu conțin latex natural, sunt fără miros.
 
Avertizare: Nu se recomandă purtarea măștilor mai mult de patru ore la rând, după care este necesar să folosiți o mască nouă. Înainte de folosire este necesar să vă dezinfectați mâinile.

 

Culoare: albastru
Număr de piese într-un set: 50 buc.
 230759
Distribuie

Review-uri

4,5 (2 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

S-ar putea să vă intereseze

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide