Oală smălțuită de baie marină Orion, 30 l Oală smălțuită de baie marină Orion, 30 l
 Această oală de baie marină, cu grătar, poate fi utilizată pentru gătitul în volum mare, dar poate fi utilizată și pentru fierberea borcanelor pe două rânduri - carne, fructe, legume, salate de iarnă. În capac este un orificiu pentru termometru (nu este inclus).   Oala are inclus un grătare care împiedică contactul direct al borcanelor cu fundul oalei, ceea ce previne crăparea sticlei. O puteți folosi și pentru fierberea la aburi. Setul include și un clește pentru scoaterea borcanelor fierbinți din apa fiartă. Cleștele are un strat anti-alunecare. Materiale: grătar - metal cu tratament de suprafață din polipropilenă, clește - inox/plastic. Este potrivită pentru toate tipurile de surse de gătit, inclusiv prin inducție. În oală încap 16 borcane cu volum de 0,7 l.
4,5 6
255

Oală smălțuită de baie marină Orion, 30 l

Transport gratuit
Oală smălțuită de baie marină Orion, 30 l Oală smălțuită de baie marină Orion, 30 l Oală smălțuită de baie marină Orion, 30 l

Oală smălțuită de baie marină Orion, 30 l

6 review-uri
254,99 lei  inclusiv TVA
Disponibilitate: În stoc mai mult de 6 buc
La dumneavoastră: luni 24. 05. 2021  
Cumpărând obţineţi 47 Norocei

DescriereAceastă oală de baie marină, cu grătar, poate fi utilizată pentru gătitul în volum mare, dar poate fi utilizată și pentru fierberea borcanelor pe două rânduri - carne, fructe, legume, salate de iarnă. În capac este un orificiu pentru termometru (nu este inclus).
 
Oala are inclus un grătare care împiedică contactul direct al borcanelor cu fundul oalei, ceea ce previne crăparea sticlei. O puteți folosi și pentru fierberea la aburi. Setul include și un clește pentru scoaterea borcanelor fierbinți din apa fiartă. Cleștele are un strat anti-alunecare. Materiale: grătar - metal cu tratament de suprafață din polipropilenă, clește - inox/plastic. Este potrivită pentru toate tipurile de surse de gătit, inclusiv prin inducție. În oală încap 16 borcane cu volum de 0,7 l.

Parametri şi specificaţii

Culoare: bej
Diametru: 35 cm
Energie electrică: Da
Gaz: Da
Inducţie: Da
Înălţime: 30 cm
Material: smalț
Vitroceramică: Da
Volum: 30 l

Codul de catalog:

 116662
Distribuie
orion

Review-uri

4,5 (6 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

S-ar putea să vă intereseze

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide