Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Pahare sticlă 4Home Hot&Cool Christmas 350 ml,2 buc. Pahare sticlă 4Home Hot&Cool Christmas 350 ml,2 buc.
Bucurați-vă de clipele festive unice cu această cană de Crăciun din sticlă. Datorită volumului mare de 350 ml va fi perfectă pentru un ceai din plante, o porție mare de vin fiert sau poate pentru ciocolată caldă. Cana din sticlă are forma frumos rotunjită, pentru o folosire confortabilă, și este decorată cu motive de Crăciun, care vor asigura o atmosferă festivă perfectă. Cana din sticlă borosilicată rezistentă este perfectă pentru băuturile calde, dar cu siguranță poate fi folosită și pentru băuturile reci. Avantajul sticlei borosilicate față de cea tradițională este rezistența termică mai mare, rezistență la zgârieturi sau la chimicale. Avantaje: rezistență la temperaturi ridicate și cele joase rezistență la fisuri și la zgârieturi motiv colorat deosebit volum total 350 ml  
4,0 3
60

Pahare sticlă 4Home Hot&Cool Christmas 350 ml,2 buc.

Pahare sticlă 4Home Hot&Cool Christmas 350 ml,2 buc.

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Bucurați-vă de clipele festive unice cu această cană de Crăciun din sticlă. Datorită volumului mare de 350 ml va fi perfectă pentru un ceai din plante, o porție mare de vin fiert sau poate pentru ciocolată caldă. Cana din sticlă are forma frumos rotunjită, pentru o folosire confortabilă, și este decorată cu motive de Crăciun, care vor asigura o atmosferă festivă perfectă.

Cana din sticlă borosilicată rezistentă este perfectă pentru băuturile calde, dar cu siguranță poate fi folosită și pentru băuturile reci. Avantajul sticlei borosilicate față de cea tradițională este rezistența termică mai mare, rezistență la zgârieturi sau la chimicale.

Avantaje:

  • rezistență la temperaturi ridicate și cele joase
  • rezistență la fisuri și la zgârieturi
  • motiv colorat deosebit
  • volum total 350 ml  

Codul de catalog:

 126911
Distribuie
a4home

Review-uri

4,0 (3 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide