Menu
Pahare termo latté 4Home Hot&Cool 350 ml, 2 buc. Pahare termo latté 4Home Hot&Cool 350 ml, 2 buc.
 Paharul neobișnuit de simplu nu numai pentru iubitorii de cafea. Paharul termo în design simplu și original poate fi folosit pentru servirea preferatului latté și pentru alte băuturi calde sau reci, depinde de gustul dumneavoastră. Forma clasică și pereții dubli vor înfrumuseța orice masă. Paharele sunt suflate manual din sticla refractară borosilicată cu perete dublu, care datorită vacuului creat poate menține temperatura ideală pe durata îndelungată și nu permite transmiterea temperaturii din interior pe partea de exterior. Datorită proprietăților termoizolante ale peretelui dublu, exteriorul paharului va rămâne rece, puteți savura cafeaua fierbinte fără ca să vă ardeți. În cazul băuturlor reci paharul nu se brumează, băutura nu se va încălzi rapid și gheața se va topi încet. Avantajele sticlei borosilicate față de sticla tradițională sunt rezistența la temperaturi joase și cele ridicate, la deteriorare mecanică și la chimicale. Avantaje: menține temperatura ideală pe durata îndelungată la utilizarea cu băutura fierbinte nu vă ardeți băutura rece nu se va încălzi și gheața se topește mai încet paharul nu se brumează compatibil cu mașina de spălat vase rezistență la temperaturi ridicate și cele joase rezistență la fisuri și la zgârieturi Caracteristici: suflate manual perete dublu rezistență la deteriorare mecanică rezistență termică total transparente
4,5 380
43

Pahare termo latté 4Home Hot&Cool 350 ml, 2 buc.

reducere -40%
În săptămâna acesta a fost cumpărat de 444 clienţi

Pahare termo latté 4Home Hot&Cool 350 ml, 2 buc.

380 review-uri
Iniţial: 71,99 lei | Reducere: 29,00 lei 42,99 lei  inclusiv TVA
Disponibilitate: În stoc, mai mult de 20 buc
La dumneavoastră: marți 27. 10. 2020  
Cumpărând obţineţi 19 Norocei

DescrierePaharul neobișnuit de simplu nu numai pentru iubitorii de cafea. Paharul termo în design simplu și original poate fi folosit pentru servirea preferatului latté și pentru alte băuturi calde sau reci, depinde de gustul dumneavoastră. Forma clasică și pereții dubli vor înfrumuseța orice masă.

Paharele sunt suflate manual din sticla refractară borosilicată cu perete dublu, care datorită vacuului creat poate menține temperatura ideală pe durata îndelungată și nu permite transmiterea temperaturii din interior pe partea de exterior. Datorită proprietăților termoizolante ale peretelui dublu, exteriorul paharului va rămâne rece, puteți savura cafeaua fierbinte fără ca să vă ardeți. În cazul băuturlor reci paharul nu se brumează, băutura nu se va încălzi rapid și gheața se va topi încet.

Avantajele sticlei borosilicate față de sticla tradițională sunt rezistența la temperaturi joase și cele ridicate, la deteriorare mecanică și la chimicale.

Avantaje:

 • menține temperatura ideală pe durata îndelungată
 • la utilizarea cu băutura fierbinte nu vă ardeți
 • băutura rece nu se va încălzi și gheața se topește mai încet
 • paharul nu se brumează
 • compatibil cu mașina de spălat vase
 • rezistență la temperaturi ridicate și cele joase
 • rezistență la fisuri și la zgârieturi

Caracteristici:

 • suflate manual
 • perete dublu
 • rezistență la deteriorare mecanică
 • rezistență termică
 • total transparente

Culoare: pur
Cuptor cu microunde: Nu
Diametru: 8 cm
Înălţime: 11,7 cm
Maşina de spălat: Da
Material: sticlă
Număr de piese într-un set: 2 buc.
Volum: 350 ml
 111980
Distribuie
a4home

Review-uri

4,5 (380 review-uri)
98 % clienţii recomandă
22 recenzii

Întrebări

Acest produs are 2 întrebări

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

S-ar putea să vă intereseze

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide