Pătură din lână Alpaca DUO patchwork, 155 x 200 cm Pătură din lână Alpaca DUO patchwork, 155 x 200 cm
O colecţie unică din lână exclusivistă provenită de la lama Alpaca (10 %), un animal crescut cu precădere în zona Anzilor din Peru şi Bolivia li din lâna Merino (90 %). Această pătura din lână este foarte elastică şi este extrem de călduroasă. Pătura DUO din lână este compusă din două pături propriu-zise. Prin această componenţă se formează în interior un buzunar de aer care susţine proprietăţile de încălzire şi aşa destul de mari. Cele două pături sunt îmbinate între ele printr-un tiv. Pătura din lână Alpaca DUO este foarte uşoară, aerată şi conţinutul de lanolină asigură un efect anti-alergic. Recomandăm ca împreună cu această pătură să se cumpere şi o pernă pe care o puteţi găsi în oferta de perne medicinale.
4,5 3
920

Pătură din lână Alpaca DUO patchwork, 155 x 200 cm

reducere -15% Transport gratuit
Pătură din lână Alpaca DUO patchwork, 155 x 200 cm

Pătură din lână Alpaca DUO patchwork, 155 x 200 cm

3 review-uri
Iniţial: 1.079,99 lei | Reducere: 160,00 lei 919,99 lei  inclusiv TVA
Disponibilitate: La comandă
Cumpărând obţineţi 269 Norocei

DescriereO colecţie unică din lână exclusivistă provenită de la lama Alpaca (10 %), un animal crescut cu precădere în zona Anzilor din Peru şi Bolivia li din lâna Merino (90 %). Această pătura din lână este foarte elastică şi este extrem de călduroasă. Pătura DUO din lână este compusă din două pături propriu-zise. Prin această componenţă se formează în interior un buzunar de aer care susţine proprietăţile de încălzire şi aşa destul de mari. Cele două pături sunt îmbinate între ele printr-un tiv. Pătura din lână Alpaca DUO este foarte uşoară, aerată şi conţinutul de lanolină asigură un efect anti-alergic. Recomandăm ca împreună cu această pătură să se cumpere şi o pernă pe care o puteţi găsi în oferta de perne medicinale.

Parametri şi specificaţii

Culoare: gri
Dimensiuni: 155 x 200 cm
Greutate: 520 g/m2
Material: 100% lână

Codul de catalog:

 216153
Distribuie
bellatex

Review-uri

4,5 (3 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Acest produs are 1 întrebare

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide