Pătură din lână Alpaca DUO patchwork, 155 x 200 cm Pătură din lână Alpaca DUO patchwork, 155 x 200 cm
O colecţie unică din lână exclusivistă provenită de la lama Alpaca (10 %), un animal crescut cu precădere în zona Anzilor din Peru şi Bolivia li din lâna Merino (90 %). Această pătura din lână este foarte elastică şi este extrem de călduroasă. Pătura DUO din lână este compusă din două pături propriu-zise. Prin această componenţă se formează în interior un buzunar de aer care susţine proprietăţile de încălzire şi aşa destul de mari. Cele două pături sunt îmbinate între ele printr-un tiv. Pătura din lână Alpaca DUO este foarte uşoară, aerată şi conţinutul de lanolină asigură un efect anti-alergic. Recomandăm ca împreună cu această pătură să se cumpere şi o pernă pe care o puteţi găsi în oferta de perne medicinale.
4,0 2
938

Pătură din lână Alpaca DUO patchwork, 155 x 200 cm

Transport gratuit
Pătură din lână Alpaca DUO patchwork, 155 x 200 cm

Pătură din lână Alpaca DUO patchwork, 155 x 200 cm

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereO colecţie unică din lână exclusivistă provenită de la lama Alpaca (10 %), un animal crescut cu precădere în zona Anzilor din Peru şi Bolivia li din lâna Merino (90 %). Această pătura din lână este foarte elastică şi este extrem de călduroasă. Pătura DUO din lână este compusă din două pături propriu-zise. Prin această componenţă se formează în interior un buzunar de aer care susţine proprietăţile de încălzire şi aşa destul de mari. Cele două pături sunt îmbinate între ele printr-un tiv. Pătura din lână Alpaca DUO este foarte uşoară, aerată şi conţinutul de lanolină asigură un efect anti-alergic. Recomandăm ca împreună cu această pătură să se cumpere şi o pernă pe care o puteţi găsi în oferta de perne medicinale.

Culoare: gri
Dimensiuni: 155 x 200 cm
Greutate: 520 g/m2
Material: 100% lână
 216153
Distribuie
bellatex

Review-uri

4,0 (2 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Acest produs are 1 întrebare

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

S-ar putea să vă intereseze

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide