Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Pătură luminoasă cu blăniță 4Home Planetarium, 150 x 200 cm Pătură luminoasă cu blăniță 4Home Planetarium, 150 x 200 cm
  În această pătură molicioasă cu imitație de blăniță se va înfășura cu bucurie orice membru al familiei. Este un companion ideal pentru zilele reci de toamnă şi de iarnă, când stați în fața televizorului, când citiți o carte să când vă savurați ceaiul preferat. În plus, modelul spațial original, cu planete și rachete pe fundal gri, luminează în întuneric, ceea ce va încânta nu numai copii dar și pe toți aventurierii cu suflet jucăuș. O faţă a păturii este din micro-pluș fin şi cealaltă parte din imitație de lână stufoasă, care îmbie să vă acoperiți. Imitația de lână din microfibre moi este foarte fină, mătăsoasă şi pufoasă. Încălzește perfect, fapt pentru care va fi apreciată şi de cei mai friguroși. Încălzește la fel de bine ca lâna naturală, cu diferența că nu atrage acarienii. Poate fi așadar o alegere perfectă pentru persoanele cu alergii şi pentru cele cu piele sensibilă.Pătura este realizată printr-o metodă specială, în care se adaugă la imprimeu fibre fluorescente, care strălucesc atunci când sunt expuse la lumină.Pătura are toate aprobările necesare și îndeplinește toate cerințele de siguranță pentru sănătate. Lăsați pătura expusă la lumina directă a soarelui sau sub iluminare interioară în timpul zilei. Pătura se va "reîncărca" în mod natural, astfel încât să strălucească seara.Cu cât lumina este mai intensă, cu atât produsul va străluci mai mult și pe mai mult timp în întuneric. Vă recomandăm să lăsați pătura la lumină cât mai mult timp posibil, dar cel puțin 10 minute.
4,5 245
110

Pătură luminoasă cu blăniță 4Home Planetarium, 150 x 200 cm

reducere -36%
Pătură luminoasă cu blăniță 4Home Planetarium, 150 x 200 cm Pătură luminoasă cu blăniță 4Home Planetarium, 150 x 200 cm Pătură luminoasă cu blăniță 4Home Planetarium, 150 x 200 cm Pătură luminoasă cu blăniță 4Home Planetarium, 150 x 200 cm Pătură luminoasă cu blăniță 4Home Planetarium, 150 x 200 cm Pătură luminoasă cu blăniță 4Home Planetarium, 150 x 200 cm
În săptămâna acesta a fost cumpărat de 13 clienţi

Pătură luminoasă cu blăniță 4Home Planetarium, 150 x 200 cm

245 review-uri
Iniţial: 172,99 lei | Reducere: 63,00 lei 109,99 lei  inclusiv TVA
Cel mai mic preț din ultimele 30 zile: 109,99 lei
Disponibilitate: În stoc, mai mult de 20 buc
La dumneavoastră: poimâine
Cumpărând obţineţi 36 Norocei

Descriere

În această pătură molicioasă cu imitație de blăniță se va înfășura cu bucurie orice membru al familiei. Este un companion ideal pentru zilele reci de toamnă şi de iarnă, când stați în fața televizorului, când citiți o carte să când vă savurați ceaiul preferat. În plus, modelul spațial original, cu planete și rachete pe fundal gri, luminează în întuneric, ceea ce va încânta nu numai copii dar și pe toți aventurierii cu suflet jucăuș.
 
O faţă a păturii este din micro-pluș fin şi cealaltă parte din imitație de lână stufoasă, care îmbie să vă acoperiți. Imitația de lână din microfibre moi este foarte fină, mătăsoasă şi pufoasă. Încălzește perfect, fapt pentru care va fi apreciată şi de cei mai friguroși. Încălzește la fel de bine ca lâna naturală, cu diferența că nu atrage acarienii. Poate fi așadar o alegere perfectă pentru persoanele cu alergii şi pentru cele cu piele sensibilă.
 
Pătura este realizată printr-o metodă specială, în care se adaugă la imprimeu fibre fluorescente, care strălucesc atunci când sunt expuse la lumină.
 
Pătura are toate aprobările necesare și îndeplinește toate cerințele de siguranță pentru sănătate. Lăsați pătura expusă la lumina directă a soarelui sau sub iluminare interioară în timpul zilei. Pătura se va "reîncărca" în mod natural, astfel încât să strălucească seara.
 
Cu cât lumina este mai intensă, cu atât produsul va străluci mai mult și pe mai mult timp în întuneric. Vă recomandăm să lăsați pătura la lumină cât mai mult timp posibil, dar cel puțin 10 minute.

Parametri şi specificaţii

Culoare: albastru
Dimensiuni: 150 x 200 cm
Greutate: 460 g/m2
Material: 100% poliester
Spălare recomandată: 40 °C

Codul de catalog:

 233512
Distribuie
a4home

Review-uri

4,5 (245 review-uri)
98 % clienţii recomandă
8 recenzii

Întrebări

Acest produs are 1 întrebare

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide