Pernă multifuncţională pliabilă, maro Pernă multifuncţională pliabilă, maro
 Această pernă pliabilă susţine statul jos sănătos şi confortabil, ajutând la menţinerea spatelui într-o poziţie dreaptă. Este ideală atunci când staţi jos la birou sau în maşină. Perna este multifuncţională - poate fi folosită la susţinerea spatelui, pentru relaxarea picioarelor, ca pernă sub cap, când citiţi sau vă relaxaţi sau pentru a sta confortabil pe sol.    Perna este o soluţie perfect ergonomică, ajută la poziţionarea corectă a coloanei vertebrale, relaxează coloana vertebrală de la gât până în zona lombară, prevenind durerile de spate cauzate de statul jos. Această pernă pliabilă asigură un confort optim şi împiedică poziţionarea incorectă a corpului.   Materialul de suprafaţă este plăcut, moale şi mătăsos. Material: înveliş - micro-pluş fin, umplutură - 100% poliuretan
5,0 2
113

Pernă multifuncţională pliabilă, maro

Transport gratuit
Pernă multifuncţională pliabilă, maro Pernă multifuncţională pliabilă, maro Pernă multifuncţională pliabilă, maro Pernă multifuncţională pliabilă, maro Pernă multifuncţională pliabilă, maro Pernă multifuncţională pliabilă, maro Pernă multifuncţională pliabilă, maro Pernă multifuncţională pliabilă, maro

Pernă multifuncţională pliabilă, maro

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereAceastă pernă pliabilă susţine statul jos sănătos şi confortabil, ajutând la menţinerea spatelui într-o poziţie dreaptă. Este ideală atunci când staţi jos la birou sau în maşină. Perna este multifuncţională - poate fi folosită la susţinerea spatelui, pentru relaxarea picioarelor, ca pernă sub cap, când citiţi sau vă relaxaţi sau pentru a sta confortabil pe sol. 
 
Perna este o soluţie perfect ergonomică, ajută la poziţionarea corectă a coloanei vertebrale, relaxează coloana vertebrală de la gât până în zona lombară, prevenind durerile de spate cauzate de statul jos. Această pernă pliabilă asigură un confort optim şi împiedică poziţionarea incorectă a corpului.
 
Materialul de suprafaţă este plăcut, moale şi mătăsos. Material: înveliş - micro-pluş fin, umplutură - 100% poliuretan

Parametri şi specificaţii

Adâncime: 11 cm
Culoare: maro
Înălţime: 31 cm
Lăţime: 46 cm

Codul de catalog:

 353476
Distribuie

Review-uri

5,0 (2 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

S-ar putea să vă intereseze

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide