Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Perniță potcoavă cu sâmburi de cireșe Sherry, 28 x 34 cm Perniță potcoavă cu sâmburi de cireșe Sherry, 28 x 34 cm
  Aceasta perniță de gât este practică și aduce ușurare la dureri de spate, de gât, dureri musculare și elimină stresul. Structura umpluturii cu sâmburi de cireșe va permite să se potrivească perfect corpului uman și are proprietăți de acumulare de căldură, vor încălzi părțile problematice. Pernița poate fi încălzită ușor în cuptorul cu microunde și va elimina uniform o căldură plăcută și naturală. Poate fi folosit ca o compresă rece, care va fi un ajuor eficient pentru alungare durerilor de cap, umflarea, inflamație, contuzii, efuziune, mușcături de insecte, leziuni articulare ș.a.m.d. Poate fi răcită în congelator (puneți pernița într-o pungă de plastic).
3,5 9
79

Perniță potcoavă cu sâmburi de cireșe Sherry, 28 x 34 cm

Perniță potcoavă cu sâmburi de cireșe Sherry, 28 x 34 cm

9 review-uri
78,99 lei  inclusiv TVA
Cel mai mic preț din ultimele 30 zile: 78,99 lei
Disponibilitate: La comandă
Cumpărând obţineţi 19 Norocei

Descriere

Aceasta perniță de gât este practică și aduce ușurare la dureri de spate, de gât, dureri musculare și elimină stresul. Structura umpluturii cu sâmburi de cireșe va permite să se potrivească perfect corpului uman și are proprietăți de acumulare de căldură, vor încălzi părțile problematice. Pernița poate fi încălzită ușor în cuptorul cu microunde și va elimina uniform o căldură plăcută și naturală.

Poate fi folosit ca o compresă rece, care va fi un ajuor eficient pentru alungare durerilor de cap, umflarea, inflamație, contuzii, efuziune, mușcături de insecte, leziuni articulare ș.a.m.d. Poate fi răcită în congelator (puneți pernița într-o pungă de plastic).

Parametri şi specificaţii

Înălţime: 28 cm
Lăţime: 34 cm
Material ţesătură de pe suprafaţă: 100% bumbac
Spălare recomandată: 30 °C

Codul de catalog:

 683149
Distribuie

Review-uri

3,5 (9 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide