Menu
Perniță potcoavă cu sâmburi de cireșe Sherry, 28 x 34 cm Perniță potcoavă cu sâmburi de cireșe Sherry, 28 x 34 cm
 Aceasta perniță de gât este practică și aduce ușurare la dureri de spate, de gât, dureri musculare și elimină stresul. Structura umpluturii cu sâmburi de cireșe va permite să se potrivească perfect corpului uman și are proprietăți de acumulare de căldură, vor încălzi părțile problematice. Pernița poate fi încălzită ușor în cuptorul cu microunde și va elimina uniform o căldură plăcută și naturală. Poate fi folosit ca o compresă rece, care va fi un ajuor eficient pentru alungare durerilor de cap, umflarea, inflamație, contuzii, efuziune, mușcături de insecte, leziuni articulare ș.a.m.d. Poate fi răcită în congelator (puneți pernița într-o pungă de plastic).
3,5 3
65

Perniță potcoavă cu sâmburi de cireșe Sherry, 28 x 34 cm

Perniță potcoavă cu sâmburi de cireșe Sherry, 28 x 34 cm

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereAceasta perniță de gât este practică și aduce ușurare la dureri de spate, de gât, dureri musculare și elimină stresul. Structura umpluturii cu sâmburi de cireșe va permite să se potrivească perfect corpului uman și are proprietăți de acumulare de căldură, vor încălzi părțile problematice. Pernița poate fi încălzită ușor în cuptorul cu microunde și va elimina uniform o căldură plăcută și naturală.

Poate fi folosit ca o compresă rece, care va fi un ajuor eficient pentru alungare durerilor de cap, umflarea, inflamație, contuzii, efuziune, mușcături de insecte, leziuni articulare ș.a.m.d. Poate fi răcită în congelator (puneți pernița într-o pungă de plastic).

Înălţime: 28 cm
Lăţime: 34 cm
Material ţesătură de pe suprafaţă: 100% bumbac
Spălare recomandată: 30 °C
 683149
Distribuie

Review-uri

3,5 (3 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

S-ar putea să vă intereseze

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide