Poster autocolant Cârtiță și mașină, 500 x 14 cm Poster autocolant Cârtiță și mașină, 500 x 14 cm
 Pentru toate fetele și băieții care au o cârtiță prieten credincios. Decorați-le camera cu acest personaj legendar din desene animate, pe care toată lumea îl va recunoaște. Puteți utiliza posterul singur sau în combinație cu imagini de fundal sau decorațiuni foto.   Este foarte ușor de aplicat. Desenați o linie orizontală pe o suprafață clară și netedă și aplicați posterul. Înainte de apăsarea finală, asigurați-vă că posterul este poziționat corect. Pentru a facilita lipirea, posterul poate fi ușor încălzit cu un uscător de păr. Se aplică direct pe perete și nu pe tapet. Dacă trebuie să eliminați marginea, trageți-o ușor. Material: folie autocolantă din PVC.   Produsul este fabricat în UE. Acest produs este destinat numai în scopuri decorative și poate fi aplicat numai de către sau sub supravegherea unui adult. A nu se lăsa la îndemâna copiilor sub 3 ani din cauza riscului de sufocare.
0,0 0
38

Poster autocolant Cârtiță și mașină, 500 x 14 cm

Poster autocolant Cârtiță și mașină, 500 x 14 cm

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescrierePentru toate fetele și băieții care au o cârtiță prieten credincios. Decorați-le camera cu acest personaj legendar din desene animate, pe care toată lumea îl va recunoaște. Puteți utiliza posterul singur sau în combinație cu imagini de fundal sau decorațiuni foto.
 
Este foarte ușor de aplicat. Desenați o linie orizontală pe o suprafață clară și netedă și aplicați posterul. Înainte de apăsarea finală, asigurați-vă că posterul este poziționat corect. Pentru a facilita lipirea, posterul poate fi ușor încălzit cu un uscător de păr. Se aplică direct pe perete și nu pe tapet. Dacă trebuie să eliminați marginea, trageți-o ușor. Material: folie autocolantă din PVC.
 
Produsul este fabricat în UE. Acest produs este destinat numai în scopuri decorative și poate fi aplicat numai de către sau sub supravegherea unui adult. A nu se lăsa la îndemâna copiilor sub 3 ani din cauza riscului de sufocare.

Parametri şi specificaţii

Culoare: albastru
Lăţime: 14 cm
Lungime: 500 cm
Motiv din poveste: Cârtița

Codul de catalog:

 688545
Distribuie

Review-uri

Nu există nici o evaluare pentru acest produs

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide