Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Prosop copii Pisica Pusheen Daydream, 70 x 140 cm Prosop copii Pisica Pusheen Daydream, 70 x 140 cm
 Luați-le copiilor dvs. acest prosop de baie cu pisica lor preferată Pusheen, care îi va face fericiți în baie și lângă apă. Pot folosi prosopul la piscină și la plajă în timpul verii și se pot bucura de confort maxim după baie și relaxare. Prosopul este confecționat din bumbac plăcut cu o absorbție excelentă. Fața este imprimată ca în fotografie. Partea din spate este din frotir alb.
0,0 0
56

Prosop copii Pisica Pusheen Daydream, 70 x 140 cm

Noutate
Prosop copii Pisica Pusheen Daydream, 70 x 140 cm

Prosop copii Pisica Pusheen Daydream, 70 x 140 cm

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereLuați-le copiilor dvs. acest prosop de baie cu pisica lor preferată Pusheen, care îi va face fericiți în baie și lângă apă. Pot folosi prosopul la piscină și la plajă în timpul verii și se pot bucura de confort maxim după baie și relaxare.

Prosopul este confecționat din bumbac plăcut cu o absorbție excelentă. Fața este imprimată ca în fotografie. Partea din spate este din frotir alb.

Parametri şi specificaţii

Culoare: roz
Dimensiuni: 70 x 140 cm
Greutate: 300 g/m2
Material: 100% bumbac
Spălare recomandată: 40 °C

Codul de catalog:

 238570
Distribuie

Review-uri

Nu există nici o evaluare pentru acest produs

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide