Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Răcitor de aer Mediashop Livington ChillTower Răcitor de aer Mediashop Livington ChillTower
Afară e cald, înăuntru aerul este înăbușitor și sufocant - în sfârșit trebuie să vă răcoriți! Dar aerul condiționat costă o grămadă de bani, iar un ventilator obișnuit nu face decât să sufle aer cald, dar nu răcorește deloc. ChillTower este un nou tip de răcitor de aer care vă va răcori mediul înconjurător foarte eficient. Acesta răcește, împrospătează și curăță aerul - totul dintr-o singură mișcare. Și, în sfârșit, obțineți răcoarea de care aveți nevoie. Pur și simplu umpleți rezervorul de apă de 1,5 litri și, prin simpla apăsare a unui buton, puteți distribui instantaneu aer rece și curat în întreaga încăpere. Noul ChillTower elegant, cu o capacitate de răcire și o înălțime de 94 cm, are caracteristici suplimentare sofisticate pentru o răcire confortabilă și plăcută. Are o putere de răcire de până la 12 ore la fiecare umplere a rezervorului, 3 niveluri de răcire și o funcție ingenioasă de rotație pentru o rază de acțiune semnificativ mai mare. Are, de asemenea, o funcție de temporizare, astfel încât funcționează doar atunci când aveți cu adevărat nevoie de el.. Secretul său constă în tehnologia sa sofisticată de răcire hidraulică. ChillTower aspiră aerul cald și îl evacuează printr-un filtru de răcire. De acolo, iese doar aer proaspăt și rece. Niciodată nu a fost mai ușor să vă reîmprospătați și să vă răcoriți în mod confortabil. Folosiți-l într-un dormitor încins în nopțile toride de vară. Într-o bucătărie fierbinte în timp ce gătiți. Răcoriți-vă în birou - sau pe o terasă încălzită. Tehnologia unică de evaporare transformă aerul cald din cameră într-o adiere de mare plăcută și răcoroasă în câteva secunde. Indiferent de locul în care utilizați ChillTower. Într-un dormitor fierbinte sau în timp ce vă uitați la televizor în camera de zi - ChillTower vă va răcori plăcut mediul înconjurător. Designul suplu îl face mai mic. Se potrivește oriunde - chiar și în cele mai mici încăperi.
4,0 12
426

Răcitor de aer Mediashop Livington ChillTower

Răcitor de aer Mediashop Livington ChillTower

12 review-uri
425,99 lei  inclusiv TVA
Cel mai mic preț din ultimele 30 zile: 425,99 lei
Disponibilitate: În stoc mai mult de 6 buc
La dumneavoastră: marți 04. 06. 2024
Cumpărând obţineţi 97 Norocei

DescriereAfară e cald, înăuntru aerul este înăbușitor și sufocant - în sfârșit trebuie să vă răcoriți! Dar aerul condiționat costă o grămadă de bani, iar un ventilator obișnuit nu face decât să sufle aer cald, dar nu răcorește deloc. ChillTower este un nou tip de răcitor de aer care vă va răcori mediul înconjurător foarte eficient. Acesta răcește, împrospătează și curăță aerul - totul dintr-o singură mișcare. Și, în sfârșit, obțineți răcoarea de care aveți nevoie.
 
Pur și simplu umpleți rezervorul de apă de 1,5 litri și, prin simpla apăsare a unui buton, puteți distribui instantaneu aer rece și curat în întreaga încăpere. Noul ChillTower elegant, cu o capacitate de răcire și o înălțime de 94 cm, are caracteristici suplimentare sofisticate pentru o răcire confortabilă și plăcută. Are o putere de răcire de până la 12 ore la fiecare umplere a rezervorului, 3 niveluri de răcire și o funcție ingenioasă de rotație pentru o rază de acțiune semnificativ mai mare. Are, de asemenea, o funcție de temporizare, astfel încât funcționează doar atunci când aveți cu adevărat nevoie de el..
 
Secretul său constă în tehnologia sa sofisticată de răcire hidraulică. ChillTower aspiră aerul cald și îl evacuează printr-un filtru de răcire. De acolo, iese doar aer proaspăt și rece. Niciodată nu a fost mai ușor să vă reîmprospătați și să vă răcoriți în mod confortabil.
 
Folosiți-l într-un dormitor încins în nopțile toride de vară. Într-o bucătărie fierbinte în timp ce gătiți. Răcoriți-vă în birou - sau pe o terasă încălzită. Tehnologia unică de evaporare transformă aerul cald din cameră într-o adiere de mare plăcută și răcoroasă în câteva secunde. Indiferent de locul în care utilizați ChillTower. Într-un dormitor fierbinte sau în timp ce vă uitați la televizor în camera de zi - ChillTower vă va răcori plăcut mediul înconjurător. Designul suplu îl face mai mic. Se potrivește oriunde - chiar și în cele mai mici încăperi.

Parametri şi specificaţii

Adâncime: 14,5 cm
Culoare: alb
Greutate: 4,08 kg
Înălţime: 94 cm
Lăţime: 12,3 cm
Lungime cablu de alimentare: 1,7 m
Putere: 55 W
Volum vas: 1,5 l
Zgomot: 60 dB

Codul de catalog:

 806177
Distribuie
mediashop

Review-uri

4,0 (12 review-uri)
91 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide