Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Râșniță Tescoma Virgo piper 16 cm Râșniță Tescoma Virgo piper 16 cm
 Râșnițe transparente VIRGO pentru piper, sare sau chilli se disting prin culoarea mecanismului de măcinare: negru pentru piper, alb pentru sare și roșu pentru ardei chilli. Râșnițele pentru piper și sare VIRGO sunt prevăzute cu mecanism de măcinare din ceramică, de înaltă calitate cu reglarea nivelului de măcinare. ÎNTREȚINERE ȘI UTILIZARE Curățați râșnița cu laveta udă și uscați, nu spălați în mașina de spălat vase.
4,0 5
66

Râșniță Tescoma Virgo piper 16 cm

Râșniță Tescoma Virgo piper 16 cm

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereRâșnițe transparente VIRGO pentru piper, sare sau chilli se disting prin culoarea mecanismului de măcinare: negru pentru piper, alb pentru sare și roșu pentru ardei chilli. Râșnițele pentru piper și sare VIRGO sunt prevăzute cu mecanism de măcinare din ceramică, de înaltă calitate cu reglarea nivelului de măcinare.

ÎNTREȚINERE ȘI UTILIZARE

Curățați râșnița cu laveta udă și uscați, nu spălați în mașina de spălat vase.

Parametri şi specificaţii

Diametru: 4,5 cm
Greutate: 0,25 kg
Înălţime: 16 cm
Maşina de spălat: Nu
Material: inox + plastic
Tip râşniţă: Mecanic

Codul de catalog:

 105711
Distribuie
tescoma

Review-uri

4,0 (5 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide