Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Răzătore electrică Sencor SSG 3504RD Răzătore electrică Sencor SSG 3504RD
Acest feliator electric de alimente, pentru fructe şi legume, cu design modern, va arăta bine în orice bucătărie tradiţională sau modernă. Este excelent pentru răzuirea, felierea şi tăierea rapidă şi în sigurnaţă.  Un avantaj aş acestui feliator constă din pâlnia de umplere cu lăţime de 5,6 cm, care permite răzuirea şi felierea alimentelor fără a fi necesară o tăiere prealabilă. Picioarele din cauciuc asigură o stabilitate excelentă a aparatului.   Rezultatele perfecte sunt asigurate de cele 5 accesorii: feliator pentru felii subţiri: - adecvat la tăierea cartofilor pentru cipsuri, pentru fructe, legume, pentru ornarea diferitelor mâncăruri etc. răzătoare pentru felii ondulate - adecvată pentru tăierea fructelor, legumelor, pentru ornarea diferitelor mâncăruri răzătoare grosieră - adecvată pentru răzuirea legumelor pentru ciorbe, pentru prepararea feliilor de cartofi sau pentru felierea fructelor şi legumelor pentru salate etc. răzătoare fină - adecvată pentru prepararea salatelor de fructe şi de legume, a cremelor cu brânză şi cu legume etc. răzătoare foarte fină - adecvată pentru răzuirea / tocarea cocosului, migdalelor, pentru prepararea de pesmet etc.     Parametri tehnici: feliator şi răzătoare specială, pentru fructe şi legume poate felia, tăia şi răzui accesorii livrate:  5 buc. de accesorii detaşabile design modern şi ergonomic, care economiseşte spaţiu pâlnie de umplere din plastic, cu lăţime de 5.6 cm   posibilitate de feliere şi răzuire direct într-un vas sau într-o farfurie curăţare simplă datorită construcţiei închise funcționare silenţioasă - 85 dB picioare anti-alunecare pentru o utilizarea fără probleme lungimea cablului de alimentare: 1,2 m compartiment de păstrare a cablului de alimentare
4,0 167
180

Răzătore electrică Sencor SSG 3504RD

Răzătore electrică Sencor SSG 3504RD

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereAcest feliator electric de alimente, pentru fructe şi legume, cu design modern, va arăta bine în orice bucătărie tradiţională sau modernă. Este excelent pentru răzuirea, felierea şi tăierea rapidă şi în sigurnaţă.  Un avantaj aş acestui feliator constă din pâlnia de umplere cu lăţime de 5,6 cm, care permite răzuirea şi felierea alimentelor fără a fi necesară o tăiere prealabilă. Picioarele din cauciuc asigură o stabilitate excelentă a aparatului.
 
Rezultatele perfecte sunt asigurate de cele 5 accesorii:
 • feliator pentru felii subţiri: - adecvat la tăierea cartofilor pentru cipsuri, pentru fructe, legume, pentru ornarea diferitelor mâncăruri etc.
 • răzătoare pentru felii ondulate - adecvată pentru tăierea fructelor, legumelor, pentru ornarea diferitelor mâncăruri
 • răzătoare grosieră - adecvată pentru răzuirea legumelor pentru ciorbe, pentru prepararea feliilor de cartofi sau pentru felierea fructelor şi legumelor pentru salate etc.
 • răzătoare fină - adecvată pentru prepararea salatelor de fructe şi de legume, a cremelor cu brânză şi cu legume etc.
 • răzătoare foarte fină - adecvată pentru răzuirea / tocarea cocosului, migdalelor, pentru prepararea de pesmet etc.
 
 
Parametri tehnici:
 • feliator şi răzătoare specială, pentru fructe şi legume
 • poate felia, tăia şi răzui
 • accesorii livrate:  5 buc. de accesorii detaşabile
 • design modern şi ergonomic, care economiseşte spaţiu
 • pâlnie de umplere din plastic, cu lăţime de 5.6 cm  
 • posibilitate de feliere şi răzuire direct într-un vas sau într-o farfurie
 • curăţare simplă datorită construcţiei închise
 • funcționare silenţioasă - 85 dB
 • picioare anti-alunecare pentru o utilizarea fără probleme
 • lungimea cablului de alimentare: 1,2 m
 • compartiment de păstrare a cablului de alimentare

Parametri şi specificaţii

Adâncime: 19,5 cm
Consum de energie: 150 W
Culoare: roșu
Greutate: 1,2 kg
Înălţime: 24,5 cm
Lăţime: 22,5 cm
Material: inox + plastic

Codul de catalog:

 105451

Fişiere ataşate:

Sencor SSG 3500WH.pdf_RO.pdf

Distribuie
sencor

Review-uri

4,0 (167 review-uri)
96 % clienţii recomandă
4 recenzie

Întrebări

Acest produs are 3 întrebări

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide