Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Recipient organizator pentru frigider Orion, 28,5 x 16,5 Recipient organizator pentru frigider Orion, 28,5 x 16,5
Dacă căutați mereu un loc în frigider, pentru depozitarea fructelor mici, pentru brânză topită, unt sau ouă, cu o organizare mai bună vă va ajuta acest recipient alb pentru frigider. Acest "sertar" extensibil este prevăzut cu două mânere, pe care ajunge doar să le prindeți ușor de partea din sticlă a raftului din frigider. Poate fi extins de la dimensiunea de 21 cm până la 28,5 cm, astfel veți obține spațiu de depozitare în plus. Are două orificii de aerisire, prin care se și vede care sunt produsele depozitate. Recipientul din plastic PP poate fi ușor spălat, în apă caldă cu detergent. 
3,5 27
25

Recipient organizator pentru frigider Orion, 28,5 x 16,5

Recipient organizator pentru frigider Orion, 28,5 x 16,5 Recipient organizator pentru frigider Orion, 28,5 x 16,5 Recipient organizator pentru frigider Orion, 28,5 x 16,5 Recipient organizator pentru frigider Orion, 28,5 x 16,5
În săptămâna acesta a fost cumpărat de 9 clienţi

Recipient organizator pentru frigider Orion, 28,5 x 16,5

27 review-uri
24,99 lei  inclusiv TVA
Cel mai mic preț din ultimele 30 zile: 24,99 lei
Disponibilitate: În stoc, mai mult de 20 buc
La dumneavoastră: marți 28. 03. 2023
Cumpărând obţineţi 10 Norocei

DescriereDacă căutați mereu un loc în frigider, pentru depozitarea fructelor mici, pentru brânză topită, unt sau ouă, cu o organizare mai bună vă va ajuta acest recipient alb pentru frigider. 
 
Acest "sertar" extensibil este prevăzut cu două mânere, pe care ajunge doar să le prindeți ușor de partea din sticlă a raftului din frigider. Poate fi extins de la dimensiunea de 21 cm până la 28,5 cm, astfel veți obține spațiu de depozitare în plus. Are două orificii de aerisire, prin care se și vede care sunt produsele depozitate. Recipientul din plastic PP poate fi ușor spălat, în apă caldă cu detergent. 

Parametri şi specificaţii

Adâncime: 16,5 cm
Culoare: alb
Greutate: 0,14 kg
Înălţime: 8 cm
Lăţime: 28,5 cm
Maşina de spălat: Nu
Material: Plastic

Codul de catalog:

 128093
Distribuie
orion

Review-uri

3,5 (27 review-uri)
88 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide