Rucsac Cattara Army, 30 l Rucsac Cattara Army, 30 l
 Acest rucsac practic va fi util în călătorii și în timpul activităților sportive. Are 2 buzunare principale, 2 secundare, 4 interioare și 1 aerisit în spate. Buzunarele au fermoare bidirecționale solide. Buzunarele interioare și cel din plasă au agățători pentru păstrarea în siguranță a obiectelor mărunte. Unul dintre buzunarele interioare este prevăzut cu fermoar și buzunarul aerisite din spate este cu scai. Pe partea frontală și pe laterale este prevăzut cu sistemul Molle pentru fixarea altor echipamente.   Curelele reglabile permit adaptarea rucsacului pentru un confort maxim. După umplere, rucsacul poate fi strâns cu curele de compresie cu clipsuri, pentru a avea dimensiuni mai compacte. Rucsacul gol cântărește numai 790 g, ceea ce asigură confortul în timpul purtării. Partea interioară a materialului este acoperită cu o peliculă din PVC.
4,5 5
130

Rucsac Cattara Army, 30 l

Rucsac Cattara Army, 30 l Rucsac Cattara Army, 30 l Rucsac Cattara Army, 30 l Rucsac Cattara Army, 30 l Rucsac Cattara Army, 30 l Rucsac Cattara Army, 30 l Rucsac Cattara Army, 30 l Rucsac Cattara Army, 30 l Rucsac Cattara Army, 30 l Rucsac Cattara Army, 30 l
În săptămâna acesta a fost cumpărat de 5 clienţi

Rucsac Cattara Army, 30 l

5 review-uri
129,99 lei  inclusiv TVA
Disponibilitate: în depozit 1 buc
La dumneavoastră: joi 05. 08. 2021  
Cumpărând obţineţi 26 Norocei

Descriere



Acest rucsac practic va fi util în călătorii și în timpul activităților sportive. Are 2 buzunare principale, 2 secundare, 4 interioare și 1 aerisit în spate. Buzunarele au fermoare bidirecționale solide. Buzunarele interioare și cel din plasă au agățători pentru păstrarea în siguranță a obiectelor mărunte. Unul dintre buzunarele interioare este prevăzut cu fermoar și buzunarul aerisite din spate este cu scai. Pe partea frontală și pe laterale este prevăzut cu sistemul Molle pentru fixarea altor echipamente.
 
Curelele reglabile permit adaptarea rucsacului pentru un confort maxim. După umplere, rucsacul poate fi strâns cu curele de compresie cu clipsuri, pentru a avea dimensiuni mai compacte. Rucsacul gol cântărește numai 790 g, ceea ce asigură confortul în timpul purtării. Partea interioară a materialului este acoperită cu o peliculă din PVC.

Parametri şi specificaţii

Adâncime: 31 cm
Culoare: maro
Înălţime: 44 cm
Lăţime: 25 cm
Material: 100% poliester
Volum: 30 l

Codul de catalog:

 684644
Distribuie
cattara

Review-uri

4,5 (5 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Acest produs are 1 întrebare

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide