Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Sacoşă de cumpărături Malaga, cu rotile, gri Sacoşă de cumpărături Malaga, cu rotile, gri
 Sacoşa Malaga este o sacoşă de cumpărături pe rotile de calitate înaltă, fabricată din poliester; roţile sunt fabricate din plastic şi au diametrul de 16 cm. Sacoşa completă poate fi detaşată de pe cadrul din aluminiu. Se închide cu un şnur de strângere şi are un buzunar principal mare şi un buzunar mai mic cu fermoar pe partea din faţă.. Pentru un confort mai mare, mânerul este îmbrăcat în spună. Este prevăzută şi cu un mâner pliabil. Sacoşa ar eo înălţime de 56 cm, cu mânerul pliat.   Sacoşa se poate curăţa cu o lavetă fină sau cu un burete cu apă caldă şi săpun. Sacoşa este prevăzută şi cu o placă detaşabilă de întărire a fundului.
4,5 109
172

Sacoşă de cumpărături Malaga, cu rotile, gri

Sacoşă de cumpărături Malaga, cu rotile, gri

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereSacoşa Malaga este o sacoşă de cumpărături pe rotile de calitate înaltă, fabricată din poliester; roţile sunt fabricate din plastic şi au diametrul de 16 cm. Sacoşa completă poate fi detaşată de pe cadrul din aluminiu. Se închide cu un şnur de strângere şi are un buzunar principal mare şi un buzunar mai mic cu fermoar pe partea din faţă.. Pentru un confort mai mare, mânerul este îmbrăcat în spună. Este prevăzută şi cu un mâner pliabil. Sacoşa ar eo înălţime de 56 cm, cu mânerul pliat.
 
Sacoşa se poate curăţa cu o lavetă fină sau cu un burete cu apă caldă şi săpun. Sacoşa este prevăzută şi cu o placă detaşabilă de întărire a fundului.

Parametri şi specificaţii

Adâncime: 30 cm
Culoare: gri
Înălţime: 100 cm
Lăţime: 46 cm
Sarcina: 30 kg
Volum: 50 l

Codul de catalog:

 678371
Distribuie

Review-uri

4,5 (109 review-uri)
97 % clienţii recomandă
9 recenzii

Întrebări

Acest produs are 4 întrebări

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide