Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Scăunel de grădină, verde Scăunel de grădină, verde
 Cumpăraţi-vă acest scăunel de grădină, care este un instrument ideal nu numai pentru grădinari şi care uşurează lucrul în grădină şi previne durerile de spate sau de articulaţii. Pe scăunel se poate sta şi îngenunchea confortabil după ce a fost întors. Folosind acest scăunel nu veţi mai avea genunchii umflaţi şi murdari de la pământ şi iarbă.  La fel de practic este şi compartimentul pentru scule de sub scăunel, dar şi mânerele de sprijin de pa ambele părţi, care asigură o manipulare mai uşoară.
4,0 46
67

Scăunel de grădină, verde

Scăunel de grădină, verde

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereCumpăraţi-vă acest scăunel de grădină, care este un instrument ideal nu numai pentru grădinari şi care uşurează lucrul în grădină şi previne durerile de spate sau de articulaţii.
Pe scăunel se poate sta şi îngenunchea confortabil după ce a fost întors. Folosind acest scăunel nu veţi mai avea genunchii umflaţi şi murdari de la pământ şi iarbă.  La fel de practic este şi compartimentul pentru scule de sub scăunel, dar şi mânerele de sprijin de pa ambele părţi, care asigură o manipulare mai uşoară.

Parametri şi specificaţii

Adâncime: 22,5 cm
Culoare: verde
Înălţime: 38 cm
Lăţime: 58 cm
Material: Plastic
Sarcina: 90 kg

Codul de catalog:

 677448
Distribuie

Review-uri

4,0 (46 review-uri)
97 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide