Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Schleich - Bruneta Sarah și calul Mystery Schleich - Bruneta Sarah și calul Mystery
 Sarah preferă cel mai mult să călărească pe câmpuri, să se plimbe prin cursuri de apă și să zburde prin pădure cu iapa ei Mystery. Așa se simte ia liberă ca vântul. Sarah nu este doar proprietara ei, ci o și dresează. Când va fi mare, dorește să devină o dresoare de cai. Setul conține și șa, căpăstru și frâu.   Figurinele Schleich au un finisaje minunate și materiale de calitate. Acestea susțin creativitatea și imaginația copilului dvs.
4,0 2
90

Schleich - Bruneta Sarah și calul Mystery

Schleich - Bruneta Sarah și calul Mystery

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereSarah preferă cel mai mult să călărească pe câmpuri, să se plimbe prin cursuri de apă și să zburde prin pădure cu iapa ei Mystery. Așa se simte ia liberă ca vântul. Sarah nu este doar proprietara ei, ci o și dresează. Când va fi mare, dorește să devină o dresoare de cai. Setul conține și șa, căpăstru și frâu.
 
Figurinele Schleich au un finisaje minunate și materiale de calitate. Acestea susțin creativitatea și imaginația copilului dvs.

Parametri şi specificaţii

Vârsta recomandată de la: 5 ani

Codul de catalog:

 690499
Distribuie
schleich

Review-uri

4,0 (2 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide