Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Set 4 doze de alimente LOCKnLOCK Set 4 doze de alimente LOCKnLOCK
  Acest set de doze este potrivit pentru alimente, sunt fabricate din material fără BPA (produsul nu conține hidrocarbura nocivă BPA). Aceste doze sunt 100% etanșe, asigurând alimentelor depozitate prospețimea și aroma pe termen lung. Pot fi utilizate pentru păstrarea tuturor tipurilor de alimente și de obiecte mărunte. Vasele au un fund exterior special conceput și capac cu filet interiorcare permite îmbinarea dozelor. Acest nou sistem de îmbinare a dozelor va îmbunătăți organizarea în frigider, cămară sau chiar în birou, stivuirea vă va economisi spațiu, transparența va crește imaginea asupra alimentelor depozitate. Dozele au fost supuse unor teste de igienă și respectă cele mai stricte reglementări. Compatibile și cu frigiderul și congelatorul. Dozele Interlock nu sunt compatibile cu cuptoarele cu microunde şi cu mașinile de spălat vase. Setul conține: 2x 500 ml și 2x 1000 ml.
4,5 4
66

Set 4 doze de alimente LOCKnLOCK

Set 4 doze de alimente LOCKnLOCK

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Acest set de doze este potrivit pentru alimente, sunt fabricate din material fără BPA (produsul nu conține hidrocarbura nocivă BPA). Aceste doze sunt 100% etanșe, asigurând alimentelor depozitate prospețimea și aroma pe termen lung. Pot fi utilizate pentru păstrarea tuturor tipurilor de alimente și de obiecte mărunte.
Vasele au un fund exterior special conceput și capac cu filet interiorcare permite îmbinarea dozelor. Acest nou sistem de îmbinare a dozelor va îmbunătăți organizarea în frigider, cămară sau chiar în birou, stivuirea vă va economisi spațiu, transparența va crește imaginea asupra alimentelor depozitate.
Dozele au fost supuse unor teste de igienă și respectă cele mai stricte reglementări. Compatibile și cu frigiderul și congelatorul. Dozele Interlock nu sunt compatibile cu cuptoarele cu microunde şi cu mașinile de spălat vase. Setul conține: 2x 500 ml și 2x 1000 ml.

Parametri şi specificaţii

Culoare: albastru
Cuptor cu microunde: Nu
Maşina de spălat: Nu
Material: Plastic
Număr de piese într-un set: 4 buc.

Codul de catalog:

 126329
Distribuie
locklock

Review-uri

4,5 (4 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide