Set 6 borcane de conservare Tescoma DELLACASA, 125 ml Set 6 borcane de conservare Tescoma DELLACASA, 125 ml
 Aceste borcane de conservare DELLA CASA sunt ideale pentru conservarea și păstrarea fructelor, gemurilor, bulionului de roșii, ciupercilor, pateurilor, cărnurilor etc. Datorită calității superioare a capacelor și a borcanelor, alimentele gătite pot fi păstrate sub vid timp de 1 - 2 ani. Capacele superioare cu filet sunt prevăzute în interior cu un tratament special de suprafață și o garnitură unică albastră. Capacele sunt prevăzute cu un indicator care se îndoaie spre interior în timpul conservării, semnalând astfel că alimentele conservate sunt păstrate în vid. După deschiderea și eliberarea vidului, centrul curbat interior al capacului revine la poziția inițială cu un „clic” distinct. Acest lucru indică faptul că mâncarea gătită a fost ținută sub vid tot timpul. Când sunt manipulate corect, capacele cu filet pot fi reutilizate de mai multe ori. Materiale: sticlă foarte rezistentă, capace metalice cu garnitură superioară, fără PVC Întreținere: borcanele poate fi spălate în mașina de spălat vase, dar capacele nu. Garanție: 3 ani
5,0 3
35

Set 6 borcane de conservare Tescoma DELLACASA, 125 ml

Set 6 borcane de conservare Tescoma DELLACASA, 125 ml

3 review-uri
34,99 lei  inclusiv TVA
Disponibilitate: În stoc mai mult de 10 buc
La dumneavoastră: marți 27. 04. 2021  
Cumpărând obţineţi 9 Norocei

DescriereAceste borcane de conservare DELLA CASA sunt ideale pentru conservarea și păstrarea fructelor, gemurilor, bulionului de roșii, ciupercilor, pateurilor, cărnurilor etc. Datorită calității superioare a capacelor și a borcanelor, alimentele gătite pot fi păstrate sub vid timp de 1 - 2 ani.
Capacele superioare cu filet sunt prevăzute în interior cu un tratament special de suprafață și o garnitură unică albastră. Capacele sunt prevăzute cu un indicator care se îndoaie spre interior în timpul conservării, semnalând astfel că alimentele conservate sunt păstrate în vid. După deschiderea și eliberarea vidului, centrul curbat interior al capacului revine la poziția inițială cu un „clic” distinct. Acest lucru indică faptul că mâncarea gătită a fost ținută sub vid tot timpul. Când sunt manipulate corect, capacele cu filet pot fi reutilizate de mai multe ori.
Materiale: sticlă foarte rezistentă, capace metalice cu garnitură superioară, fără PVC
Întreținere: borcanele poate fi spălate în mașina de spălat vase, dar capacele nu.
Garanție: 3 ani

Greutate: 0,7 kg
Maşina de spălat: Da
Material: aluminiu + sticlă
Număr de piese într-un set: 6 buc.
Volum: 125 ml
 116965
Distribuie
tescoma

Review-uri

5,0 (3 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

S-ar putea să vă intereseze

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide