Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Set de bucătărie Nejlepší maminka, 4 buc. Set de bucătărie Nejlepší maminka, 4 buc.
 Un cadou frumos și o apreciere pentru mama. Oferiți-i mamei dvs. ajutoare de bucătărie practice din material textil, în culori frumoase și cu o inscripție frumoasă. Setul include un șorț elegant, un suport de vase matlasat și 2 bucăți de prosoape de bucătărie. Tot ce are nevoie mama în bucătărie în fiecare zi. Șorțul de bucătărie este decorat cu inscripție în limba cehă: Nejlepší maminka (Cea mai bună mămică) pe buzunarul de culoare închisă. Șorțul are o mărime universală, cordon reglabil de culoare închisă la gât și o fundiță la talie. Dimensiunea 60 x 80 cm. Suportul de bucătărie are un magnet cusut și, de asemenea, o buclă pentru a fi agățat la nevoie. Dimensiunea 18 x 32 cm. 2 bucăți de prosoape decorate cu logo-ul Nejlepší maminka. Dimensiunea 50 x 70 cm.  Material confecționat din bumbac și poliester reciclat, ceea ce este mai ecologic.
0,0 0
79

Set de bucătărie Nejlepší maminka, 4 buc.

Noutate
Set de bucătărie Nejlepší maminka, 4 buc.

Set de bucătărie Nejlepší maminka, 4 buc.

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereUn cadou frumos și o apreciere pentru mama. Oferiți-i mamei dvs. ajutoare de bucătărie practice din material textil, în culori frumoase și cu o inscripție frumoasă. Setul include un șorț elegant, un suport de vase matlasat și 2 bucăți de prosoape de bucătărie. Tot ce are nevoie mama în bucătărie în fiecare zi.

Șorțul de bucătărie este decorat cu inscripție în limba cehă: Nejlepší maminka (Cea mai bună mămică) pe buzunarul de culoare închisă. Șorțul are o mărime universală, cordon reglabil de culoare închisă la gât și o fundiță la talie. Dimensiunea 60 x 80 cm.

Suportul de bucătărie are un magnet cusut și, de asemenea, o buclă pentru a fi agățat la nevoie. Dimensiunea 18 x 32 cm.

2 bucăți de prosoape decorate cu logo-ul Nejlepší maminka. Dimensiunea 50 x 70 cm. 

Material confecționat din bumbac și poliester reciclat, ceea ce este mai ecologic.

Parametri şi specificaţii

Culoare: roz
Material: 75 % bumbac, 25 % poliester
Număr de piese într-un set: 4 buc.
Spălare recomandată: 40 °C

Codul de catalog:

 238527
Distribuie

Review-uri

Nu există nici o evaluare pentru acest produs

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide