Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Set de role pentru scame Set de role pentru scame
  Setul de role pentru scame îndepărtează ușor și repede toate scamele, inclusiv părul de animale de pe toate hainele, scaunele și celelalte textile. Când rola se umple este suficient să îndepărtați un strat și să utilizați următorul. Este potrivită pentru toate suprafețele textile. Setul conține: suport rolă 3 role (3x cca 13 m)
4,0 50
14

Set de role pentru scame

Set de role pentru scame

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Setul de role pentru scame îndepărtează ușor și repede toate scamele, inclusiv părul de animale de pe toate hainele, scaunele și celelalte textile. Când rola se umple este suficient să îndepărtați un strat și să utilizați următorul. Este potrivită pentru toate suprafețele textile.

Setul conține:

  • suport rolă

  • 3 role (3x cca 13 m)

Codul de catalog:

 677440
Distribuie

Review-uri

4,0 (50 review-uri)
96 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide