Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Set oale emailate Florina Berry, 8 buc.negru Set oale emailate Florina Berry, 8 buc.negru
 Setul de oale emailate Berry este apreciat de pasionații de gătit de mulți ani. Popularitatea lui continuă. Corpul oalelor emailate Florina este fabricat din oțel de carbon. Datorită acestui fapt, oalele sunt feromagnetice, ceea ce înseamnă că pot fi folosite pe orice plită, chiar și pe inducție. Oalele au o conductibilitate bună, acumulează căldura. Sunt acoperite cu suprafața emailată, care protejează mâncarea și împiedică pătrunderea substanțelor nocive în alimente. Fiecare oală emailată are un capac de sticlă, care va permite să controlați mâncare gătită. Setul conține: 1x oală cu volum 2,2 l, diametru 16 cm 1x oală cu volum 3,2 l, diametru 18 cm 1x oală cu volum 4,3 l, diametru 20 cm 1x oală cu volum 5,5 l, diametru 22 cm
0,0 0
378

Set oale emailate Florina Berry, 8 buc.negru

Set oale emailate Florina Berry, 8 buc.negru

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereSetul de oale emailate Berry este apreciat de pasionații de gătit de mulți ani. Popularitatea lui continuă. Corpul oalelor emailate Florina este fabricat din oțel de carbon. Datorită acestui fapt, oalele sunt feromagnetice, ceea ce înseamnă că pot fi folosite pe orice plită, chiar și pe inducție.

Oalele au o conductibilitate bună, acumulează căldura. Sunt acoperite cu suprafața emailată, care protejează mâncarea și împiedică pătrunderea substanțelor nocive în alimente. Fiecare oală emailată are un capac de sticlă, care va permite să controlați mâncare gătită.

Setul conține:

  • 1x oală cu volum 2,2 l, diametru 16 cm
  • 1x oală cu volum 3,2 l, diametru 18 cm
  • 1x oală cu volum 4,3 l, diametru 20 cm
  • 1x oală cu volum 5,5 l, diametru 22 cm

Parametri şi specificaţii

Culoare: negru
Energie electrică: Da
Gaz: Da
Inducţie: Da
Maşina de spălat: Da
Material: smalț
Număr de piese într-un set: 8 buc.
Vitroceramică: Da

Codul de catalog:

 124313
Distribuie
florina

Review-uri

Nu există nici o evaluare pentru acest produs

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide