Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Set tacâmuri Amefa Monaco, 56 piese Set tacâmuri Amefa Monaco, 56 piese
 Acest set de tacâmuri de lux, de la brandul Amefa, va fi cu adevărat un element unic pe masa dvs. Tacâmurile din inox au un design simplu care, datorită adânciturilor sale fine, se potrivesc perfect cu toate serviciile de masă. În plus, aspectul atemporal și minimalist face ca aceste tacâmuri să fie tot timpul moderne, în timp ce calitatea manoperei asigură o durabilitate aproape infinită. Fiecare tacâm este fabricat din oțel inoxidabil de înaltă calitate, cu un luciu puternic, a cărui suprafață este rezistentă, păstrându-și luciul pentru o lungă perioadă de timp. Setul conține: 6 buc. cuțit de masă 6 buc. furculiță 6 buc. lingură de supă 6 buc. cuțit de desert/mic dejun 6 buc. furculiță de desert/mic dejun  6 buc. linguriță de desert 6 buc. furculiță de desert 8 buc. linguriță de cafea 6 buc. linguriță de ceai 2 buc. lingură de servit
0,0 0
413

Set tacâmuri Amefa Monaco, 56 piese

Set tacâmuri Amefa Monaco, 56 piese

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Acest set de tacâmuri de lux, de la brandul Amefa, va fi cu adevărat un element unic pe masa dvs. Tacâmurile din inox au un design simplu care, datorită adânciturilor sale fine, se potrivesc perfect cu toate serviciile de masă.
În plus, aspectul atemporal și minimalist face ca aceste tacâmuri să fie tot timpul moderne, în timp ce calitatea manoperei asigură o durabilitate aproape infinită. Fiecare tacâm este fabricat din oțel inoxidabil de înaltă calitate, cu un luciu puternic, a cărui suprafață este rezistentă, păstrându-și luciul pentru o lungă perioadă de timp.
Setul conține:
 • 6 buc. cuțit de masă
 • 6 buc. furculiță
 • 6 buc. lingură de supă
 • 6 buc. cuțit de desert/mic dejun
 • 6 buc. furculiță de desert/mic dejun 
 • 6 buc. linguriță de desert
 • 6 buc. furculiță de desert
 • 8 buc. linguriță de cafea
 • 6 buc. linguriță de ceai
 • 2 buc. lingură de servit

Parametri şi specificaţii

Maşina de spălat: Da
Material: inox
Număr de piese într-un set: 56 buc.

Codul de catalog:

 126109
Distribuie
amefa

Review-uri

Nu există nici o evaluare pentru acest produs

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide