Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Set tacâmuri Amefa Soprano, 16 piese, negru Set tacâmuri Amefa Soprano, 16 piese, negru
 Aceste tacâmuri moderne, cu siluetă subțire și curbură elegantă a cuțitului, se vor remarca chiar și pe mesele festiv aranjate. Sunt fabricate din oțel nobil și au o suprafață neagră (suprafața PVD este foarte rezistentă și asigură durată de viață lungă a tacâmurilor). Se ținut plăcut în mână. Se vor remarca într-o bucătărie modernă și clasică. Încercați să le combinați cu niște farfurii albe sau rustice pentru vă aranja masa într-un mod de neegalat. Se pot spăla în mașina de spălat vase, dar recomandăm să se spele manual, pentru a se păstra aspectul frumos. Setul conține: 4 buc. cuțit de masă 4 buc. furculiță 4 buc. lingură 8 buc. linguriță de desert
0,0 0
250

Set tacâmuri Amefa Soprano, 16 piese, negru

Reducere
Set tacâmuri Amefa Soprano, 16 piese, negru Set tacâmuri Amefa Soprano, 16 piese, negru

Set tacâmuri Amefa Soprano, 16 piese, negru

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereAceste tacâmuri moderne, cu siluetă subțire și curbură elegantă a cuțitului, se vor remarca chiar și pe mesele festiv aranjate. Sunt fabricate din oțel nobil și au o suprafață neagră (suprafața PVD este foarte rezistentă și asigură durată de viață lungă a tacâmurilor). Se ținut plăcut în mână.
Se vor remarca într-o bucătărie modernă și clasică. Încercați să le combinați cu niște farfurii albe sau rustice pentru vă aranja masa într-un mod de neegalat. Se pot spăla în mașina de spălat vase, dar recomandăm să se spele manual, pentru a se păstra aspectul frumos.
Setul conține:
  • 4 buc. cuțit de masă
  • 4 buc. furculiță
  • 4 buc. lingură
  • 8 buc. linguriță de desert

Parametri şi specificaţii

Culoare: negru
Maşina de spălat: Nu
Material: inox
Număr de piese într-un set: 16 buc.

Codul de catalog:

 126117
Distribuie
amefa

Review-uri

Nu există nici o evaluare pentru acest produs

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide