Simplehuman Coș de gunoi cu pedală 45 l, argintiu Simplehuman Coș de gunoi cu pedală 45 l, argintiu
 Coșul de gunoi Simplehuman cu pedală de oțel. Suprafața coșului este tratată cu o tehnologie care îl acoperă cu un strat subțire de nano-argint. Datorită acestui fapt este protejat de amprente și germeni. Murdăria obișnuită se scurge din coș și, dacă se blochează, este întotdeauna ușor de curățat. Coșul de gunoi este conceput pentru a servi bine timp de mulți ani.   Mecanismul de deschidere al coșului este conceput pentru a rezista până la 150.000 de apăsări, ceea ce înseamnă mai mult de 20 de apăsări în fiecare zi timp de 20 de ani. Mecanismul de închidere brevetat controlează și garantează mișcarea lină a capacului și închiderea silențioasă.   Exteriorul capacului poate fi ridicat pentru înlocuirea ușoară a sacului. Nu este necesar să îndepărtați întregul vârf al coșului. Când ați terminat, pur și simplu întoarceți capacul. Marginile sacului rămân acoperite cu grijă și se vor menține perfect pe loc. Datorită dispenserului de saci integrat, veți avea la dispoziție un sac nou.. Pachetul de saci Simplehuman se potrivește exact în spațiul din coș. Sacul se poate scoate cu o singură mână, ceea ce accelerează semnificativ schimbul de saci.   Datorită balamalei interne, capacul garantat se deschide complet, dar nu lovește peretele sau mobilierul situat în spatele coșului.   Simplehuman folosește materiale de calitate superioară și garantează utilizarea pe termen lung și pentru acest model de coș oferă garanție 10 ani.   Simplehuman fabrică proprii saci menajeri. Sacii menajeri se caracterizează prin rezistență ridicată și sunt ușor de scos din coș. Sacii care se potrivesc exact în acest coș, sunt marcați cu litera M (45 l) cod comandă 802917 și 802927.
0,0 0
848

Simplehuman Coș de gunoi cu pedală 45 l, argintiu

Transport gratuit
Simplehuman Coș de gunoi cu pedală 45 l, argintiu Simplehuman Coș de gunoi cu pedală 45 l, argintiu Simplehuman Coș de gunoi cu pedală 45 l, argintiu Simplehuman Coș de gunoi cu pedală 45 l, argintiu Simplehuman Coș de gunoi cu pedală 45 l, argintiu Simplehuman Coș de gunoi cu pedală 45 l, argintiu

Simplehuman Coș de gunoi cu pedală 45 l, argintiu

847,99 lei  inclusiv TVA
Disponibilitate: În stoc
La dumneavoastră: joi 27. 05. 2021  
Cumpărând obţineţi 160 Norocei

DescriereCoșul de gunoi Simplehuman cu pedală de oțel. Suprafața coșului este tratată cu o tehnologie care îl acoperă cu un strat subțire de nano-argint. Datorită acestui fapt este protejat de amprente și germeni. Murdăria obișnuită se scurge din coș și, dacă se blochează, este întotdeauna ușor de curățat. Coșul de gunoi este conceput pentru a servi bine timp de mulți ani.
 
Mecanismul de deschidere al coșului este conceput pentru a rezista până la 150.000 de apăsări, ceea ce înseamnă mai mult de 20 de apăsări în fiecare zi timp de 20 de ani. Mecanismul de închidere brevetat controlează și garantează mișcarea lină a capacului și închiderea silențioasă.
 
Exteriorul capacului poate fi ridicat pentru înlocuirea ușoară a sacului. Nu este necesar să îndepărtați întregul vârf al coșului. Când ați terminat, pur și simplu întoarceți capacul. Marginile sacului rămân acoperite cu grijă și se vor menține perfect pe loc. Datorită dispenserului de saci integrat, veți avea la dispoziție un sac nou.. Pachetul de saci Simplehuman se potrivește exact în spațiul din coș. Sacul se poate scoate cu o singură mână, ceea ce accelerează semnificativ schimbul de saci.
 
Datorită balamalei interne, capacul garantat se deschide complet, dar nu lovește peretele sau mobilierul situat în spatele coșului.
 
Simplehuman folosește materiale de calitate superioară și garantează utilizarea pe termen lung și pentru acest model de coș oferă garanție 10 ani.
 
Simplehuman fabrică proprii saci menajeri. Sacii menajeri se caracterizează prin rezistență ridicată și sunt ușor de scos din coș. Sacii care se potrivesc exact în acest coș, sunt marcați cu litera M (45 l) cod comandă 802917 și 802927.

Parametri şi specificaţii

Adâncime: 33,8 cm
Culoare: argintiu
Greutate: 5,8 kg
Înălţime: 65,5 cm
Lăţime: 40,5 cm
Material: inox
Volum: 40 l

Codul de catalog:

 802945
Distribuie
simplehuman

Review-uri

Nu există nici o evaluare pentru acest produs

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

S-ar putea să vă intereseze

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide